Valborg-I gotta feeling thet tonight gonna be a good night!

30/4-11Igår sov jag hos pappa stans var jag hos en goding oxå så orkar inte sätta mig och blogga!
Vaknade upp runt halv ett-ett. rikigt trött var ja, men gick upp för att äta lite frukost samt gosade lite med min lillebror på 5månader snart! Kl 2 tog jag bussen hem till Kil(till mamma) för att vara hemma igod tid för att fixa inför ikväll. Änså länge har jag städat, dukat och fikat grillen. Grillat serveras ikväll, mys med 6go brudar inte fel ! Nu ska jag hoppas in i duschen och sen fixa klart de sista. Hopppas alla får en super mysigt valborg ! :-)
pusss!


Veronica Maggio

Veronicas nya album är rikigt bra !
Veronica Maggio – Satan i gatan

Favoritlåten:

Mitt hjärta blöder.

shoot your gun

29/4-11. Idag vaknade jag runt halv 12, rikigt skönt men de är ändå svårt att ta sig upp på morgonen för mig! Tog mig lte frukost och kollade runt lite på datorn, Sen la jag mig i solen i en timme sen gick solen i moln.. Men när de kommer tillbaka ska jag lägga mig ute en stund till. Idag måste jag kolla runt lite med flickorna som ska komma till mig i morgon. Måste ha allt klappatochklart tills i morgon så de inte blir trubbel på vägen :-) Nu går jag ut en stund till, kanske bloggar mer senare idag!
PUSS Så länge.


MIN NYA SKINNJACKA HAR KOMMIT!!

Super nöjd blev ja när jag hoppnade packetet och testade jackan, äkta skinn så de är jätte mjuk och go. mmmm nu gillar sofia livet !

SOMSAGT jag har inte världens bästa kamera, så bilden är inte kanon bra!

SHOPPING MED MARIA

28/4-11. Kl är nu 20i 5 och jag kom nyss hem från stan med Maria, varit toppen bra väder och allt. Nu ska jag packa och dra på fotbollsträning!
Mina inköp:

tröjor, linnen, underkländer, och solbrillor

3 nya ringar!


En dag efter

känner att jag inte rikigt hinner med att blogga utan de kommer ett inlägg dagen efter hela tiden, haha hoppas de är okej? Kan berätta lite småt vad som hände igår då. Elona kom till mig runt elva, tidigt i know. Men vi packade fika och sätte på oss bikini sen åkte vi till freja och solade i några timmar, skööööönt må jag säga ! Sen åkte vi och åt lite kebab träffade andré och följde med han till andreas. De skulle ill nilsby och köra ''hockey'' på inlinesbanan(staving) där. Så vi följde med Andras,andre,timmie,max,chrille,larsson och pontus. Vi kom tillbaka runt halv 7 då åkte elona och jag hem och åt sen åkte vi till fryken och var med en massa härliga personer!

OCH idag ska jag träffa mina tvillingar, Frida och jenny eriksson. Jennny är nog den svårtare personen att försöka träffa eftersom hon är med sin pojkvän hela tiden, men nu snår jag henne från han idag! hihih. 
Kl 5 sätter jag på mig mina fotbollskor och drar och trännar lite fotboll efter 1,5års uppehåll! haha kan bli intressant...

sandra lidholm


Hörde dena covern med sandra och jag har aldrig tyckt om denna låten men nu gör jag de, eller iaf när hon sjunger ! :-) lyssna och njut.

11åring kille överfölls-hängdes på camping


Heregud! Läste i tidningen idag detta '' En 11åring kille hade varit ute och lekt på campingplatsens lekpark i chalottenberg och helt pötsligt hade någon person(de vet inte vem eller vilka som ligger bakom de än) hållt för ögonen på pojken sen tagit ett rep runt halsen och hängt pojken i ett träd. I 10 minuter hade pojken försökt stå på slå på tå innan någon hittade honom och hjälp han ner, han överlevde med stora chockskador''
Förstår mig verkligen inte på hur hemska människor de finns i världen, de är de sjukaste jag läst på länge. Den killen kommer ju bli livrädd för att se folk sen, de fick ju ta lungande medel på han och allt.. stakarn!

Kalasering

Nu har alla åkt hem så jag tänkte lägga ut lite bilder på rätterna.



Tack mamma för att du fixade allt, världens bästa♥


Dagen outfit


vit linne från bikbok
kortbyxor med högmidja från vero moda
fotlänk från någon plytteraffär


Klockan när nu kvart över ett, och om ca en och en halv timme kommer gästerna för att fira mig :-)

myspys

24/4-11. Igår kväll åkte jag ju till fif (forshaga) för att träffa min kära vän david henriksson. Vi hade bestämt oss för att dra ihop några och göra en brasa, så när jag kom till david runt 9 så hade vi inget ställe att vara på, men vi bestämde oss för lisesand(stavning). Vi gick halv 10 ner till någon affär för att möta upp Sofia,linus,emma,tommie,cornelia,jonte, lukke och david s. De hade redan börjat blivit mörkt och jag hade inte en aning om vart vi skulle eftersom jag inte brukar vara i fif så mycket, men de andra hade ju koll som tur var! när vi kom ner till stranden så märkte vi att vi inte hade något papper eller ved.. så då skulle 2st gå iväg och leta reda på ved, de var nog borta i 40min innan de kom springades förbi oss '' vi är jagade!!!''  ingen trodde dom, men 10min senare kom de en man ner och frågade oss om de var vi som hade försökt ta ved för en tomt. sen stog vi där ett tag och han var verkligen inte trevlig, men sen sa han ''om ni hade frågat skulle ni ju fått'' så en kvart senare kom han ner till oss helt spontans med en säck med ved, skit shysst! och vi kunde få till en bättre brasa än på någora pinnar och löv. haha, sen kom pelle,emma f och felicia ner också. kl 12 åkte jag,david,tommie,jonte och pelle till Donken och käkade lite mat, förjävla gott de är när man är hungrig har jag tänkt på! Sen körde dom hem mig till Kil. tack för en mysig kväll allihopa! :-)


GLAD PÅSK!!

Hoppas alla får en Glad påsk med mycket godis och kärlek ! :-)


pressad av tid

23/4-11. Igår låg jag och melinda ute i solen i timmar, gudars vad skönt de var! Runt 5gick jag hem och åt och fixade mig, kl åtta åkte jag till Linnea och Sanne som ska fylla år på månad, så de hade födelsedags fest, mysigt! kom hem runt 1 och då gick jag och la mig:-) tack för de!
Idag ska jag städa mitt rum, åka och hämta lite mat inför grillningen och lägga mig i solen en stund! Ikväll åker jag till fif och grillar med mysigt personer, hoppas på en bra kväll med mycket värme!


påskjoggen

21/4-11. först vill jag säga grattis till min söta lilla vän paula nordahl som fyller 16år idag! hoppas du får en jätte bra dag men mycket kärlek, pusss. 
påskjoggen- idag sprang vi eller gick påskjoggen som är ca 5km lång,alla på skolan måste göra de och man får klä ut sig om man vill.  jag och mallan sprang faktiskt den fast vi var inte utklädda, de var extremt jobbigt och varmt ändå! vi fick stanna ibland och hämta andan eftersom jag har asma och båda är lite förskylda så funkade de inte att springa hela vägen. vi var klara efter 36min eller något, kanske inte jätte bra tycker ni men vi var nöjda! :-) När jag åkte hem runt halv elva så hjälpa jag mammi att köpa hem lite varor samt present till sanne och linnea. Sen tog jag och Melinda en premenad på kil och köpte glass och JORDDGUBBAR! mumms, de var ett tag sen, och jag känner att sommaren är här fast de bara är april, hihi! på kvällen eller ja runt 5 åkte jag till viksta ochhjälpte till på discot för dom i lågstatiet. skit söta barn fast ah en del hade lite kärlekspremlen fast de inte ens är 9 och igen alkohol. menmen, kvällek var lite slut för kl halv 9 fick jag och möte upp melinda,efa,sebban,viktor och några till så gick vi till melind ochmyste på hennes altan. Sen kom lukas,julia,frida,alex,carl och massa andra så då gick vi ut en stund. Ntten spenderades med Melinda i hennes säng .. :$

when we were 10

20/4-11. Igår kom jag hem jätte sent så orkade inte göra något inlägg, så tar ett kort nu. Kl 5kom pappa och jonte och hämta mig så åkte vi till farmor så kom de andra ditt og, vi åt mat och fika och pratade en massa eftersom jag inte träffat dem sen jul! Kl halv 10-10 åkte vi hem + att de tog drygt en timme.
Lite presenter jag fått än så länge:


vita convers st-37.

En gosi tjock tröja!

En Brun väska från Hm :-)
fick ett headseet till datorn och lite små saker, samt pengar.
Men igår trillade mobilen hur jackfickan så skärmen sprack och jag måste köpa en ny, känns sådär roligt..
RIP rosa mobilen ♥


sweet sixteen

stor tjej, 16 år idag! ;-) har inte bloggat och tänker inte berätta så mycket heller om dagen för den har inte direkt varit överdrivet intressant. Men blev iaf väckt av mamma,pirre och brorsan som gav mig frukost på sängen och lite presneter, kommer åka till åtmotsfors i morgon och bli grattad av släckten så då visa jag vad jag fått ist!

promenix i solen

17/4-11. Vaknade runt halv ett av att farmor ringde och väckte mig och tyckte jag skulle gå upp för de var så fint väder och att hon plockat vitsippor och tänkt på mig! haha lite gulligt ändå att hon ringer. Jag gick upp och åt frukost sen sätte jag mig faktsikt i bikini och shorts ute i solstolen i någon timme! rikigt skönt och lite färg fick jag faktsikt, mycket bra med 18grander! Sen pluggadejag lite fysik och hjälpte mamma och pirre med att städa verandan så den blev ren och mysig ! :-) runt 6 tog jag en promenix på kil. Ringde märtha och möte upp henne, vi tog en pizza lite senare och njöt av den sista solen som fanns.

vitsippor har börjat komma lite smått, alltid perfekt till min födesedag!

fin kväll

17/4-11. Igår tog jag med nin lilla kanin i cykelkorgen och cyklade iväg till elona. Vi gick ute lite i de fina vädret, köpte en glass sen gick vi till andre och jocke och tölade en stund. Sen efter någon timme åkte jag hem och lämnade lilleman och packade inför grillningen! Jocke kom och hämtade mig så åkte vi till coop och köpte körvbrö, och väntade på elona och andre. Sen åkte vi ner till fryken där petersson,läcke,klara,filip,efa,andreas och några  till. Från kl halv 8 till halv 10 va vi där nere ich myste, dock sög de att grilla korv, helt omöjligt typ! fick en korv som inte ens blev varm av alla korvarna jag hade haha. De var alltid någon som puttade av korven ner i grillen eller kletade marsmellos på dom. Men de var trevligt ändå! När kl var som sagt halv 10 åkte vi till andre sen till efa och kollade på film. kl halv två kom ja hem, tack för den mysiga kvällen allihopa! :-)


fryken- amrikansk fotbolls match på g


Dagens outfit


vit blus från gina 199kr
svarta jeans legings från Rut m fl. 399kr
jeans jacka från vero moda
röda fredperry skor från scorett

Åker till stan med mamma en snabbis för att fixa lite grejer :-)

ingen röst

såhär mådde jag idag..

Kom till skolan runt 8 och skulle göra fysikprov, tog 10min för jag ska göra de muntligt engetligen men jag vaknade med ingen röst, ont i bröstet för jag hosar så leet och seg. Så jag målade några påskbrev med elona sen åkte jag hem och vilade. Sen har jag varit liggade i sängen hela dagen, känns som jag aldrig tycks bli helt frisk?.aja nu ska försöka gå ner till affären och köpa något gott innan talang börjar iaf.
Puss!

JAAARÅÅ!!!


UNDERBART MED SM-GULD !! färjestad ♥
14/4-11.


die trafikvärket die

14/4-11. Idag kl 8kom markus och hämtade mig så åkte vi till stan, jag till trafikverket och han till träning. jag skulle göra mitt mopedprov som sagt, men ah allt känndes ganska bra men gissa vem som faila? joo jag hade 49 och 52 var godkänt.. 3fel för mycket!! jag avlider, jag fattar inte varför de är så jävla höga grav? så jävla onödigt!! usch, de lyste ju inte upp min dag direkt! åkte tillbaka till skolan så var väl där runt tio i elva. slutade halv 3 och efter de hade vi skolshows möte, mycket intressant de kan bli när helen persson öppnar käften, heregud vad dryg människa, ursäkta men de håller nog alla med om!! Nu sitter jag på mitt rum som jag städat, samt har jag gjort lite hemuppgifter. känner mig lite dukigt ändå! ;-) Nu ska jag snart sätta på hockeyn och plugga lite fysik.

oohja saknar sommaren och mina fina tjejer brevid mig!

Np

13/4-11. Onsdag- idag hade vi sista delen i nationella i engelska, de var att skriva. Jag skrev om något att jag tycker de är tråkigt att mina kusiner inte bor närmare och vilka konsikvenser de ger. Sen såg vi film på engelskan, sholokholms eller hur de stavas. Sen lunsch, och jag undrar bara HUR de kan severa oss mos när de inte är mos utan mer glansigt vatten?? ursäkta men tänk lite! där blev de ingen mat så jag åt på hemkunskapen ist där vi gjorde indonesiskgryta och bröd. vill tillägga att pontus kanneli inte kan laga mat, han fick en sak att håll koll på de var riset. klarade han de då? Nope inte ens de ..  haha jag och carl var lite iritterade på han just då:-) Fick en stor bula i pannan oxå! kommer sitta fint till kortet i morgon. Det är så att jag ska försöka ta mitt mopedprov äntligen.. haha lite efter men jag har mina ursäkter pga dyslexin till de faktsikt! Så imorgon blir de att ta bussen kl 7 till stan och sen göra provet vid 9, innan ska jag ha kort och sån skit oxå. Nu ska jag kolla lite till på teoriboken innan jag lägger mig, rikigt trött fats jag somnade 2timmar när jag kom hem från skolan.

Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything
Alexandra Stan – Mr. Saxobeat - Radio Edit
Mohombi – Coconut Tree
Flo Rida – On and On - feat. Kevin Rudolf
Mischa Daniels – Where You Wanna Go - Radio Edit
Chris Willis – Louder (Put Your Hands Up) - Original Radio Edit
6 sköna låtar vi taggade mycket till på cupen !! :-)

navel percingen

fick en fråga om att lägga upp bilden på navel percingen, så här är den :

inte världens bästa bild men hoppas den duger! :-)

örebro

Förlåt för dålig upptattering, men eftersom jag vart i örebro på cup HELA helgen så har jag inte kunnat eller hunnit med! Om jag skulle berätta i detajler om vad vi gjorde varje dag skulle de ta jätte lång tid + att jag inte tror någon skulle orka läsa hehe. Så jag berättar lite kort ist! Vi åkte iväg kl halv 4 från Kil, jag åkte med hanna,sofia,paula och hannas lillebror hugo, mamma caroline och pappa uffe. bil resan tog ca 1,5 timme och när vi kom fram till hotellet checkade vi in och sen fick vi gå i 10min dryg för att komma till en skola där vi skulle äta lunch varje dag. Maten var helt okej, alla dagar faktsikt! När vi kom tillbaka till hotellet kollade vi runt lite, där de bla fanns en innepool, gym, bar och somarium. vi spelade första matchen kl 10 på kvällen på ''idrottshuset'' Där vi fick spela mot ett handbolls lag som fick hoppa in bara för ett lag hade dragit ut sig och vi skulle vara 4lag i gruppen. macthen blev vinst till oss med 8-0 fast vi sköt hela tiden på mål så gick bara 8st in. sen åkte vi till hotellet och sov.

Dagen efter gick vi upp runt 8tiden och käka frukost på hotellet, sen packade vi väskorna och skulle spela macth Nr2. De var jadu.. kommer inte på vad dom heter! haha men de blev iaf 2-2. när kl var 2 åkte vi till marieberg (ett shoppingställe för er som inte vet). Inköpta grejer lägger jag ut bilder på längre ner på inlägget! kl 6 åt vi mat och sen badade vi lite i poolen. Kl 9 spelade vi sista ''grupp matchen'' som slutade med vinst 2-0! taggade för kvartsfinal åkte vi till subway och åt. När vi till våra rum så duschade vi och så, för de fick inte direkt att duscha där matcherna var tyvärr. Men mycket frächare duschar på hotellet helt klart! jag hanna och paula fick upp en våning och pratade lite med några som sthlm som klagade på våran dialekt, men deras då?? haha den är ju värre! ;) mohaha. vi somnade runt 3pga av ingen sovro..

sista dagen! frukost på hotellet som vanligt, men idag skulle vi checka ut kl 9 så de blev ingen sov morgon eller så, tråkigt men ändå inte eftersom vi skulle iväg på kvartsfinal macth!! vi möte norrköping och vinst för oss där med! 4-0, underbart tjejer!! De betyde att vi skulle spela match kl 2mot lillåsen. vi trog och åt sen till drottshuset igen för att spela mot dem. ganska jämt match men vi hade ändå spelet och kötta in 2-0 och de lede oss till FINAL!!!!! ååh alla var helt slut men de blev någon nyenerig som kom fram när vi fatta att vi var i final! De firade vi med att vi gick och åt, dock på olika ställen, haha. hanna hennesfamilj sofia och ja åt på kina resturang,svettiga och goa var vi men maten var kanon gott iaf! nervösa tjejer taggade iväg till universitetet där finalen spelades. matchen spelades kl 6 och var var redan där runt 4, så vi hade gått om tid. När vi fick gå ut på planen så hann vi med en minuts uppvärmming på palenen, men vi hade sprungit och så innan som tur var. första halvlek gjorde vi ett mål, minns jag rätt så var de märtha? sen gjorde de andra laget ett mål, en var de pause. vi spelade sista, trötta och 3skadade!! linnea fick en hård smäll på benet, Elona har problem med sin fot och den skadede hon i andra matchen med hon spelade ändå, jätte bra kämpat! samt hadda fick en smäll på hanleden.. men ändå fick vi in ett andra mål av paula och sen ett trejde av sofia! matchen var slut och vi hade vunnit örebrocupen 2011. underbart härligt !!! ååh, trötta men förjävligt glada hoppade vi in i duschen och åkte hem, tack för en jätte bra helg alla och jätte bra spelat! ♥

Hotell rummet där jag och Paula sov.

paula och julia vid poolen, de busar med några pojkar på andra sidan fönstrett, haha.

Marieberg, fika time!! paula, hanna, josse, julia och jag. (märtha tar bilden)


inköptet för gallerian, ( svarta jeans, en bluse, och en byxdräss. en navel percing oxå, men den är på naveln nu så den är inte med på bilden ;-) )

final bilden, alla är svettiga men som sagt, glaaa och gooa!!

-

What do I have to say for you to listen?

Because of all the lonely people,
I wanna be loved by you.

next to you

7/4-11. 20.08. Kom nyss hem från träningen. IDag på träningen hade vi ingen trännare + att vi bara var några st. De var lite flumigt men sen när vi hade trännat halva täningen kom hua och trännade oss, de blev mer fokus och ordning! Efter träningen åkte jag och solade, kände att de skulle sitta bra eftersom vi ska på Cup till helgen och så. När jag kom hem så hade mamma köpt ett litet kitt med maskara, aliner(stavning) och något som man skulle smörja under ögonen. Tacksam blev ja eftersom jag trodde att hon bara hade köpt en maskara hihi. Som sagt i Morgon har vi NP i engelska kl åtta till elva, drygt och kommer vara sjukt svårt eftersom jag tycker engelska är en av de svåraste ämnenena pga dyslexin. Men vi får se hur de går! Jag bloggar lite mer i morgon innan jag åker iväg till Örebro med brudarna. Ha de bra alla söta läsare!


Erik Hassle

Erik Hassles nya låt är sjukt skönt, för er som inte hört den borde verikigen lyssna på den! Själv har man fasnat ordentligt för den :-)
Erik Hassle – Sometimes When It Rains


Ishockey

Igår kväll var jag på ishockey med min pappa och storebror. Vi gick ner till LLA vid 6tiden i småregn och blåsigt! motvind hela vägen typ, paraplyt flög typ iväg! Himla itritterande. När vi kom ner så checkade vi in och letade upp platserna, rkigt bra platser faktiskt. I en av ''kurvorna/hörnen'' satt vi, lagom höjd och allt! Tur som jag hade satte de sig en jätte söt liten kille framför mig, han var väl runt 3-4år kanske. Han hade såna söta hörselskydd på sig oxå, hihi! De flesta såg väl matchen? rikigt bra av färjestad i första och andra period, de hade mycket bättre spel och mer skott. Men vad hände i sista perioden? De såg mer ut attkoncentrera sig på att takkla ner skellefteå? De försöker inte spela alls verkade de som.. och Skellefteå tog över och gjort matchen till 5-4 till färjestad. Mycket rolig match att kolla på med mycket fighter och ändå bra spel. Lyckad kväll med familjen :)

Inte världens bästa bild med mobilkameran så jag ågrar att jag inte tog med kameran faktsikt!


what's up

Alexa är ju bara för söt!! :)

tandställning


Hoppas skiten ska av snart! innan skolavslutningen var vårat mål, längtar! :-)

Ellie Goulding – The Writer
Ellie Goulding – Starry Eyed
Ellie Goulding – Lights - Single Version
Ellie Goulding – Your Song
Fyra bra låtar med Ellie !

överaskande fint väder!

försov mig en halvtimme så när jag kom stressad till skolan kl åtta och där stog våran språkklass utanför klassrummet och väntade... Jomen vad var de inte då?inställd lektion! fyfan vad ovärt kunde sovit till 20 i tio för efter språket hade vi hålltimme.. ÅÅHHH! Kl tjugo i tio hade jag,pontus och jenny Muntligt engelska nationellt. gick nog sådär, var så himla svårt att prata när någon lyssnar på hel och de är helt tyst + att man inte får säga ''svengelska ord'' . resten av dagen var ointressant och tråkig, eller hela dagen var väl de men. Efter skolan gick jag och elona och solade fast de var lite onödligt kanske? eftersom de har blivit jätte fint väder idag ju!! :-)
Sen gick jag och köpte kyckling och start, för jag tänkte om de inte finns sallad så finns de yogurt? men när jag kom hem var båda slut! haha går bra för dig? juste jag skrev fel på mitt namn på skoltröjan oxå.. hur lyckas jag? vet inte.. men som tur var kunde vi fixa de! nu kom mamma hem med sallad och yogurt bla. så nu ska jag göra kycklingsallad och plugga !


När inget går som man vill

3/4-11. Efter jag hade städat mitt rum och varit super duktig så skulle jag träffa michelle istan. Men när jag skulle ta bussen vid 9 så kom de ingen ... Tydligen går de inga bussar efter kl 7 i KIL.. väldigt bra av dom att de går bussar på vardagar men inte helger när fler åker??? ganska piss off var jag då. Sen skulle mamma köra mig till michelle, men då krånglade de jätte mycket med hennes brors hund som hon var tvugen att passa och en hel del skit, så kunde inte träffa henne tyvärr. Men då frågade Efa och Felicia om jag ville med dom tll robert och markus i stan, hade inget för mig så jag hängde på. DOCK hade vi ingen stjus så v letade stjus i 2timmar tillslut ställde pontus och fredrik upp och körde oss, himla snällt pojkar! Fast ah när dom kom var kl 00. ungefär och sen åkte vi fel hela tiden så vi kom fram halv ett. När vi kom hem till robert lagade han sig mat och vi gjorde inte så mycket alls. Vid 3 halv 3 kom markus hem och kl 3 somnade nog alla.

Pappsen kom och hämtade oss vid 10 och körde oss hem till han där vi åt frukost och somnade om. När jag vaknade vid halv ett skulle felicia hem och jag fick sätta mig och plugga med pappa. jonte kom någon timme senare och hade tydligen skit brottom hem så vi fick åka hem vid halv 4. När jag kom hem sätte sig mamma,pirre och jag och fixade resten på instuderingsfrågorna till provet. Tack för hjälpen ♥ Nu ska jag kolla lite BB och gosa med min söta kanin.


-

Young love is sacrifice, young love is tough.
Young love is innocent, young love is us.


städa

2/4-11. Städ dag, kännde att de inte direk så fräscht och städat i mitt rum så blev en städdag idag!

FÖRE                                                       EFTER

GURKAN

Ligger och kollar på big brother och måste bara säga att de senaste avsnittet var de roligaste jag sett och även läskigaste ! När gurkan och sara var de rummet och den kröpp en tjej med svart strippit hår och vit ansike på golvet, fyfan vad äckligt de var.. kommer ikke somna inatt! haha.


Grukan gör hela pogramet värt att se på, så jävla fattig kille! Ska nog gifta mig med han! 

första april

1/4-11. FÖRSTA APRIL!! och de är bara 18dagar kvar tills jag fyler 16, stora tjejen! haha.
Idag i skolan hade vi ''långnäscupen'' i skolan, en innebandy cup för årskalss 7-9an. Mitt lag hade jag fyra sjuor, två åttor och en nia +mig.  goa tjejer som ville mycket och kämpade på fast de inte spelade innebandy! vi spelade 2 matcher, vann båda så då var vi tydligen klara för final som skulle spelas 2. och de våran sista spelade match var klart efter elva, så de var lite drygt att vänta. somnade i matildas knä på lektaren bla. Sen gick vi till Alma och Jonna som fixade på skolshowen, tror de kommer bli rikigt bra! när kl var 2 så spelade vi final och förlorade men vet inte med hur mycket, 2-0 kanske? aja de är ingen fara att komma 2a, för de var otippat! När jag hade kommit hem efter killarnas final vid 3 så somnade jag i sängen och där sov jag i 2 timmar sen vaknade jag hungrig. Som tur var hade mamma gjort fiskbullar och potatis. hihi. Sen tog jag en långdusch, ingen skit de inte! Ikväll får jah se vad de blir, anntingen blir de hemma kväll med mig själv eller så åker jag till KD. ha de bra !

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu