Morsdag

I fredags var vi på jaguar några stycken ur klassen och stylade dem som skulle gå modeshowen på kvällen. De var roligt men mycket dö tid imellan. På kvällen åkte sofie och julia dit för att titta på alla duktiga tjejer/killarna som gick. Efter de gick vi till tempel för en trevlig utgång. Mindre kul är att min sko gick i sönder och även min mobil sprack, så ser knappt nåt nu.
I lörsdags firade vi jonte, åt massa gott sen åkte jag till freddis. Sov där och åkte hem idag för att fira morsdag. Älskar dig mammi<3


20år, grattis min käre storebror!


Back? Nono

Mim käre vän elise bad mig blogga. Totlat glömt att jag har en blogg, som vanligt med andra ord. Vad har jag gjort den senaste tiden då? Jo, stressat. Haft praktik och uppskattat de väldigt mycket även om de är långa dagar. Jag har gjort människor fina och kortare i håret. Jag har verkligen inte tränat. (Shyy) jag jag jag, vilket tjat de var sofia, gerej.
Okok. Men jag har (hihi sorry) fått gelénaglar med franskmanikyr på salongen som tack, och väldigt bra hårprodukter. Super mycket tack!


dagens facelook

 

hola folket. varför just folket? jo de va de enda ordet jag kunde svata till, tänkte ta på de på spanska, men vet inte va de heter då? amigos kanske? sen tänkte jag skriva på engelska, men visste inte stavingen. orkade inte heller söka upp, så de får gå ändå.
 
vad har hänt under veckan då? jo, haft praktik, varit på jobbintervju, klipptprov på skolan, klippt emil, varit med en trött sofie, köpt lite presenter, umgåts lite med pojken min. Idag har varit dryg, men ändå skön. har verkligen tagit hand om mig själv och gjort saker jag inte haft tid med tidigare och bara tagit de lungt. Borde plugga teori, men get upp hoppet så har inget tålamod kvar känns de som. Ska handla mat nu, tjoho kul? nej. 


Svantas första promenad

Solen värmer å de känns nästan som sommar, en fågel viskade även i mitt öra att de ska bli 20grader till veckan. #lycklig
Idag har jag hunnit med en jobb intervju, min första faktiskt. Jätte kul och spännande! Jag och fredrik har gått på promenad med, han med jack och jag med svanta, åh mammi blir så glad


Dag i solen

Idag har varit en bra dag. Solen har lysst och jag har varit med bästi å fikat på bryggan, vart på ikea och chilli.


Kalas

Ilördags hade jag släcktkalas, fick en massa go mat, fika och bra presenter. Pengar, ett våffeljärn och en väldigt efterlängad damsugare utan sladd. Nöjd hemmafru!


Gör om mig

Torsdag-fredag har vi stylat modellerna för "gör om mig" visningen. Jätte modiga och duktiga nybörjare som var med, alla var rikigt härliga!
Äntligen helg. One tree hill hela kvällen


Första maj

Idag har jag varit trött. De får man vara såhär dagenefter. Right?
Dagens? Jo, sofie har besökt mig och vi har haft picknick, å såklart blev som kallast å blåsigast när vi gick ut. Blä. Har städat, skurat, damat, gått med sopor, lekt hemmafru helt enkelt.
Förut lyckades de även bli SOL på balkongen, HÄNDER TA MIG FAN ALDRIG... Men ja utnyttjade de med morgonrock, ny badad och vailjte. De satt gött i kroppen.


Valborg

Igår var de valborg, startade dagen i skolan med att färga en modell, som senare ska gå på mitt i city och gå modevisnings "gör om mig" . Vi slutade fyra, då åkte jag och sofie till henne å käkade pizza, namnamn. När vi var mätta å goa, cyklade vi till mig, där vi skulle föra och fixa oss. Hillevi och julia kom senare på kvällen, de va krogen som lockade oss. Vid elva stod vi i kö i en timme för att komma in på jaguar. Där mötte vi även upp ferming och caroline. Kvällen var rikigt rolig, kom hem tre och var helt slut! Tack för alla som var med och firade in våren igår!

 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu