Full moon party

Hej, igår var de full moon party. De va de sjukaste jag varit med om, alla dansa, söp och var allment roliga. Hela långa stranden var full med folk som dansade. Även gatorna runt om var de folk på, näst in till alla hade färg målat på sig, och neon tröjor/linnen. Var nog minst 6000persomer, och då skojar jag inte! Monen var as cool, var lixom som som en jävla stor ring runt den. Åh, ditt ska igen innan jag dör! Idag är man jävligt trött, kom hem halv fyra till hotellet. Å varit molningt/regn hela för/eftermiddagen så man blir inte piggare. Imorgon åker vi till kho sumi eller va de heter haha ingen koll

https://cdn3.cdnme.se/1485997/7-3/pic_512db0939606ee70567d1de3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1485997/7-3/pic_512db093e087c379993eaed7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1485997/7-3/pic_512db0a3ddf2b3053f722f34.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1485997/7-3/pic_512db0a8e087c379bddcadee.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1485997/7-3/pic_512db0ebddf2b3053e8bc3a0.jpg" class="image">


Måndag

Hej solen


Sööööndag

Hej på er! Har inte haft tillräckligt med internett på de föra stället så amanda, bra som hon är , fick göra ett inlägg åt mig.:) vädret har varit lite upp å ner, ska tydligen regna i sex dagar. hoppas de inte gör de, då blir fia ledsen. vad har jag gjort idag då? jo, idag har vi checkat ut från hotellet och suttit på en båt i 2,5h. Jag blev även sjösjuk, men jag var inte ensam, folk sypde hela tiden. Värsta resan på länge. När vi kom fram till vårt hotell här på ko phangang så blev jagsjukt överlycklig, de är hur fint som helst här. Går knappt att beskriva känslan. På tisdag är de Fooooll mooon party på ön, hoppas de blir rikigt bra! Hoppas alla har de bra, för de ska jag ha!


hello

Hej på er alla Fias läsare. Amandis här, typ världens bästa granne som har fått i uppdrag att blogga åt fiabus som är i Thailand. Hon har typ damp på hennes internet men annars är det bara fint med henne och Fredde. Nej man får inte kalla honom Fredde egentligen, just därför gör jag det. Hihih så himla busig.
 
Jaha vad gör dom för någonting då? De har tagit dykgrej, det var tydligen ingenting för Fia. Men hon klarade provet iallafall, så duktig. Sen äter dom hela tiden, för hon skickar mat och drinkbilder hela tiden. Enbart för att göra mig väldigt avundsjuk. Det var väl allt jag hade att säga tror jag, jag lovar att jag ska blogga mer åt någon dag. Hihi. Här får ni liter bilder hon har skickat. Byebye.
 

Lördag

Efter att ha åkt flyg till kina, tåg/buss i kina till nästa TERMENAL så tg vi ett flyg till thailand. När vi var framme där var vi försenade och därförmissade vi flyget till ön. Vi fick ta ett senare flyg och igår checkade vi in på ett hotellet. Imorse låg vi vid poolen och morgan köpte lite klädder för hans bagage försvann under föygresan. Idag har vi checkat ut ur hotellet och tog en båt till kho toa. Nu är vi framme på vår hotell där vi ska bo i åtta dagar eller något, vi ska dyka. Var hos någon läkare som gav mig godkänt till dykningen ändå. Wifi på hotellet så jag ska upptatera lite då och då, hoppas alla har de bra! Puss


Hej

Sitter i bilen påväg till arlanda. Laddat upp med godis och skvaller tidningar! Flygget lyfter 19.10
Ha de gött, kommer sakna alla mina vänner och min bebis svante!
Ska ävenförsöka upptatera så ofta jag kan, så håll utskik!


ÅKER IMORGON!!!!!!

Ååh har verkligen inte förstått att jag ska åka från nu jag lämnade dörren och gav nykel till sofie. Sitter i bilen till kristinehamn nu och har typ panik haha, vet inte vad jag ska göra. Om man ska skratta eller gråta, haha åh paaanik.
Vi sover i kristinehamn inatt och åker till arland imorgon. Woppwopp
Nyfin i håret nu med, så underbart. Tack amanda!


Hellljoooj

Idag hade jag prov, i företags ekonomi, fyfan, svåraste jag varit med om. Ingen fatta något, så ett mirakel om jag blir godkänd. Ska bli skönt att åka om 3dagar så jag skipper förestagsekonomin på tre veckor. Nu sitter jag på bussen till mamma, ska waxa mina hårliga ben så jag slipper plåga freddis med dom mer. Hihi. Sen ska jag jobba, pyssel står på schemat, de gillar dom mina små monster. Hihi


Nyttiga bars

Fick en fråga att lägga ut receptet på barsen jag och favogrannen gjorde.
Vi gick inte direkt efter nåt recept men vi hade iaf i
4dl cashernötter
2 äggvitor
1 banan
Lite kokos
Massa frysta hallon. ( Välj själv hur mycket)
Lite sirap (för att få dom kletiga)
1dl havre
Några torkade persikor

Sen kan mam lägga i fler saker om man vill. :)


En vecka kvar

Och idag är de även 70 dagar kvar tills jag blir 18 och 7dagar kvar tills vi sitter på flyget!


JUST NU

Proteinbars med amanda


Fel

Jag skrev fel, skulle stå 3000timmar där de står 2000 i svaret till linn.


Bärbar laddare och olika laddare redakap + headset


Tjenis min fina vänner


frågor

ye, fick några frågor trotts allt. danke

  • hehehehe vet inte vem

    vem är din favoritgranne:P varförxP

    INTE AMANDA CALRE IALLAFALL xD
     
  • mia
     
    hur blev det du o fredrik?
    ni är jätte fina ihop! 

    vart har du köpt dina boots med dragkedjan? 
    vad kommer du använda för jacka i vår? :) 

    du är så fin!

  • Mia: Jag och fredrik träffades i ettan och sen bara kändes allt så bra så de bara blev så. vet inte rikigt vadjag ska svara haha. tack så mycket! :)
    Mina primeboots? Fick dom i julklapp föra julen av min moster men dom var ifrån en outlet i stan. Men dom finns på en affär i Karlstad, minns inte affärens namn men dom finns på nätet om du söker på ''primeboots''.
     oj, de vet jag inte, men antagligen skinjacka!
    tack så mycket, sånt är alltid kul att höra! :)
     

    hehe vad tycker du om din vän elise???

    Elise är världens goaste och sötaste vän, hon är en av dom som jag var mest med i början av ettan, hon är super rolig och skön som få. alla behöver en sån vän, lovar.
  •  
    Linn

    Hej, jag undrar hur din linje är och hur det går för dig och din träning :) bra blogg!! 

  • till Linn:
    min linje går ut på att vi har tre dagar sitter vi i skolan och har teoretiska ämen. som historia, svenska, engelska, matte osv, och två dagar är vi i salongen. men detta året läser jag inte svenska engelska eller matte. så har de ganska soft. jag läser bara samhäll, histora ,yrkesteori och företagsekonomi som mitt individuella val. På våra salongsdagar håller vi på med färg, klippning och lite bal. Vi ska snart ta kunder också, till skolan alltås som ringer och beställer tid. i ettan så har man en veckas praktik ganska direkt när mam börjar så man får känna på frisörlivet och hinna ändra sig om man inte tror man kommer trivas med de. i tåvan har vi  tre veckors praktik på hösten och tre på våren. Sen har man endag i veckan hela läsåret i trean. även typ tre veckor på våren och hösten eller nåt, inte helt säker. Sen när man tagit studenten så kommer vår utbildning fortsätta på ett sätt för man ska läsa 2000 timmar till. om man inte börjar smått på sommarlov och så, kan de ta ungefär 1-2år. vet inte rikigt vad du vill veta men nu ver du iaf lite. :)
    min träning går bra, jag är ute och går nästam varje morgon innan frukost, spelar innebandy tre ggr i veckan och har hemma träning med min bok. Jag håller ju på att göra BRA vanor till min kropp och de funkar bra! Va roligt att du gillar min blogg trotts att den inte är super rolig :)

    Anonym

    vem är din idol:P 
    skulle du simma till thailand eller läsa alla böcker i biblioteket HehexP 
    är Svante din bebis? HEHE 
    vem är din bff:P 
    är det kul att pilla folk i håret eller:) 
    vad vill du bli när du blir stor:P 
    är du kär:)

Svar: 
Okej anonym, ska svara
-amanda carle är min idol :P
-åh gud vilken svåring xD hmm..  vet inte :PP
-ja svante är min bebis, daahh
- har inga bffs, är en ensamvarg som är mobbad <//3
-ja pilla folk i håret är de bästa som finnnnnnsss...
-jag vill bli en rockstar xD
-ja jag är kär <3 <3





Hej

Glasögonorm


Hahahaahha

Ahahahahhahahaha orkar inte, fick ingen fråga, hur ska ja tolka de.. Hmmm hahah jag är redan så asuum så jag slipper öppna upp mig mer, SOFT MY BROES :PPpPppPp
Aldrig mer frågestund. Värdelöst. Ensamt. Haha va äre med mig


FRÅGESTUND

Ska ha nåt jag aldrig haft, frågestund. Men jag har så sjukt tråkigt och ville testa. Hihi komsi med frågor


Wops

Köpte denna skönhet föra veckan men glömde att lägga upp den, 99:-
Perfeeeekt för en fattig student


Wops

Glömde att lägga upp denna skönhet jag köpte föra veckan, mycket bra


Godmorgon

För trött tjej tvingade sig själv att vakna upp nu, med en sovandes svante i ansikte och en sovandes sofie på soffan. Igår efter skolan klippte och slingade jag klara, sen åkte jag till julle och åt natcos, de va gött. Sen fixa vi oss och drog ut en sväng. Somnade två och är totalt död nu. Måste köpa busskort och ska ta en promenad i de fina vädret, våren kanske äntligen är här, me like


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu