Praktik

Torsdag- 29/9-11. Tjoohoo sista praktik dagen är gjord och nu tar jag långhelg! De ska bli rikigt skönt. Jobbat måndag till torsdag från 09.40-18.00 varje dag nästan. Så har varit grymt trött när jag kommit hem, och ont i ryggen har jag. ujuj.. Har även klippt Melinda & Ella, jätte kul att få använda saxen lite!! :-) Nu ska jag städa mitt rum, blir ju stökingt efter en dag.. hur lyckas jag?

HEHEHEHEH...

-ta aldrig något för givet


Ett misstag, lever med dig resten av livet.


söndag

25/9-11. Dålig upptagering, beklagar. Men jag orkar inte jämt helt enkelt! ;-) kort upptagering om va som hänt nu i helgen.
Fredag-skolan, sen åkte jag till sunne och hälsade på david och johannes!
Lördag-låg i sängen hela dagen pga mensverk...
Söndag-Vaknat och ätit kebakrulle som frulle, ska nu gå ut och gå en sväng!

Varför landa när jag kan sväva fritt? med solen i ryggen kan jag sväva tryggt.

the best thing i never had.

''So sad, you're hurt.
 Boo hoo, oh, did you expect me to care?
 You don't deserve my tears.
 I guess that's why they ain't there.
 When I think that there was a time that I almost loved you,
 You showed yo' ass, and baby, yes, I saw the real you ''

Torsdags mys at my place

Torsdag. 22/9-11. Tjuuulloollu, Idag har jag varit i skolan å de va mycket segt vill jag lova.. Slutade kvart i fyra, vilket är den senate dagen för oss. Kom hem och fixade lite makaroner och köttbullar, STANDARD! Sen så la jag mig och vila en sund. runt sex så möte jag Linni & Martine nere vid sats, så tog vi sexan till cassandova och köpte godis och hyrde film. Water for elephants blev! Nu är kl runt halv tio och jag har nyss följt Linni och martine hem /bussen. Så nu ska jag packa väskan, för i morgon är de skola och sen åker jag hem till mammi♥

Träning


Drar iväg och trännar lite innebandy!

set fire to everybody

Tisdag. 20/9-11.
Skola
möta elona
buss hem
plugga
mat
buss
träning
hem
äta
sova.
 
Natt/dag humor!!

Skolkort!

Måndag- 19/9-11. Usch vi hade skolkort i morse , och så klart försov jag mig så jag missade bussen.. Så mamma fick köra mig till skolan, snäll mammi jag har!! :-) Som tur var fick vi fixa oss i salongen innan kortet, eftersom de regna var massa blöta ihåret osv. Lite tjejiga är vi, men de får man vara när man får Frisör ;-) Tror skolkortet gick någurlunda bra, eller jag får hoppas iaf ! haha.
Dagens outfit:

2

Rekomenderar 2 grymt bra filmer !
genre : komedi/romantisk

arvika

Söndag 18/9-11. Trött tjej ligger i sängen efter en vild kväll på arvikas gator. Var nämligen så att jag åkte till Hillevi i Arvika igår runt sex med tåget, för vi skulle umgås och gå ut och träffa folk osv. Så Hillevi och Evelina möte upp mig när jag kom fram så gick vi hem till Hillevi och fixa oss. Kl nio drog vi ut, till masa som jag inte känner men roligt var de, haha ! Kvällen slutade både både skratt och gråt. Vaknade runt 12 i morse och tog tåget hem vid halv tre. Tack för en toppen kväll brudar ! ♥

Glad you came

Lördag. 17/9-11. FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPTATTRERING!! Men jag har faktsikt inte haft tid eller så mycket att skriva om.. Varit skolan varje dag, sen trännat och sen sova typ, haha. Som igår, Jag somnade redan sex på dagen och vaknade nu (halv tio) på morgonen. Tjeja trött tjej, men de var värt de för i torsdags sov jag hos min gos, och vi somnade rätt sent för vi såg på film osv. Idag ska jag försöka pallra ner mig till Tingvalla hallarna och kolla inte SM, annars vet jag inte. FRULLE BLIR NU IAF!! hehe.


skola-jobb-sova

12/9-11. Hej på er! Idag har jag varit i skolan, slutade kvart över tre så tog bussen hem fem över fyra med Hillevi för hennes Tåg hem till Arvika gick så sent. Så då följde hon med mig till underbara kil en sväng ;). Vi gick och fixa PraoPlats oxå! Alla tiders, trodde verkligen inte att dom skulle ta imot elever eftersom de är nästnäst vecka. Sen kl fem skulle jag börja att jobba (som fritidsledare för sex åringa barn). Funkade hela okej, men trött blev man, ufff... Nu har jag nyss slängt ner lite mat i magen å ska mysa ner mig i sängen! Ha de bäst!!

-

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag.
Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare.
Lägg ner ballheten, och var dig själv istället.
Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den.
Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig.
Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer.
Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen.
Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.

du

Waiting for your call, I'm sick, call I'm angry
Call I'm desperate for your voice.

Märtha ♥

Lördag-innebär sovmorgon!! åh ja, gud så skönt kan man tro, men självklart ska man vakna varje timme typ.. Underbart. Aja idag åkte jag iaf in till stan för att träffa världens bästa tjej som jag inte träffat på hela sommaren för hon har flyttat till jönköping.. vilket jag tycker är mer än lite synd, hesmkt jobbbigt mycket saknar jag henne varje dag! Så var skönt att träffa henne, vi åt mat på stan å pratade lite. Tom och Rebecca var med oxå. Sen skulle hon och tom(hennes pojkvän) åka hem så vi hann inte ses alls länge.. Snyfft!! Så när jag kom hen åkte ja & felicia ner å skulle se hockey, men då var de inga matcher kvar så jag och hon drog till max och robin en sväng. Nu kom jag nyss hem och sitter och är irriterad, får väl ta och sova elller något.. GODNATT!!

Märtha wall, saknade, älskade vän, syster ♥


fredagsmys

Ligger i sängen och kollar one tree hill och äter nuddlar, mummma!

Träningsverk i magen

7/6-11. Idag har varit en skön dag men ändå inte.. För i morse skulle vi ha engelska redovining för klassen själva och de är min största sträck, så måde extremt dåligt igår. Kunde inte ens stå i spengeln och läsa för mig själv, brött ihop. Så vi fick ringa min mentor så ja fick sitta med engelska läaren själv och berätta om mitt ''område'' i redovinging, som tur var ! Började tjugo i nio och slutade halv fyra, vilket jag tycker är segt och blir ofta övertrött! Men de gick rätt bra idag ändå, gjorde inte så mycket på lektionerna osv och så luncha vi på donken.. mumms! Skrattat så jag har träningsverk i magen nu! hahha underbara tjejernas fel ! :) Nu ska jag laga mat med mamma och sen åka ner till sunnanå och träna och skriva på byte till sjöstad!
Ha de bra!

Vila i Frid

R.I.P Stefan liv som omkom i flygolycka i Ryssland. 
 

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/internationellt/khl/article13589266.ab

hallojhalloj

7/6-11.
Sitter nu i salongen i skolan och har lite datagrejs för vi håller på med en egen hemsida som heter www.wannabehair.se kika gärna in !


flumis på lektionis

5/9-11.
Skola idag, frisörteori, svenska och engelska. Som vanligt blev de rätt så oseriöst och lite jobb gjort, men vad gör de om hundra år? hehe. Aja, nu sitter jag och gjort min engelska redovning klar och kollar idol. Packa väskan och sova sen. Natti


Svenska lektion med go brudar.


Ändrade planer

Blev ändning i schemat! Drog och kollade på färjesta-frölunda med storebror ist, men kunde lika bra stannat hemma för fyfan va dåliga dom var.. efter första perioden hade färjestad redan släppt in 4mål.. och matchen slutade med 4-1 till frölunda, jippi...

i need your love

9/4-11.
Idag ska jag städa huset lite för att hjälpa mammi, sen kommer en goding hit och myser förhoppningsvis! Kommer nog inte lägga in något mer inlägg idag,men får se.
Länkar några braiga låtar ja för tillfället fastnat för, Kram så länge!

Albin Gromer – Tillsammans
David Guetta – Titanium (feat. Sia)
the Glass Child – I Will Lead You Home - Ung Cancer
Ed Sheeran – The A Team - Acoustic
Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder
Maroon 5 – Moves Like Jagger - Studio Recording From The Voice Performance

kära 16åringa jag


back!

3/9-11.
Oj nu var de länge sen jag blogga ! Kan inte ens minnas förra gången jag gjorde ett inlägg, dåligt gjort av mig ! Nu är iaf sommaren slut känner jag, även som solen ligger påär de kallt i luften.. snyfft! Sommaren är verkligen min favo årstid, därför tycker jag inte om att de blivit höst. Iaf kanske ska berätta lite smått vad som hänt den seanste veckorna? Jo veckan innan vi började skolan hade vi besök av en go vän som heter Elin från stockholm på besök. Så i fyra dagar fick jag, Frida, Jenny ta hand om Elin och visa henne Karlstad och såklart kil ;) Sen när hon åkte hem hade vi dåligt väder så fanns inte så mycket att göra på dagarna. Jobbade lite oså, men nu eller ja för två veckor sen började ju skolan. Jag går nu på Nobelgymnatiet i Karlstad med inrikning Frisör.Trvis jåtte bra i klassen fast ja kom ensam från kil och var super nervös! Men nu har vi ju gått i tv veckor å ja har lärt känna massa nya goa människor. Ja jag vet inte rikigt vad jag ska skriva om eftersom de var så länge sen, men ska ta tag i bloggandet igen så fort ja kommer på något att skriva om !


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu