bäst musik just nu.

  • automatik-vivvi franc
  • lost+(with Jay-z)-coldplay
  • follow me down-3OH!3,neon hitch
  • stucks on replay-scooter
  • love hangover-jason derülo
  • manboy-eric saade
  • rude boy-rihanna
  • do it all night-radio edit-darius &finaly feat nicco
  • vanilla twiligt-owl city
  • mirrors-beau burchell mix-envy on the coast
  • ice age-pete yorn
  • underdog(acoustic version)-you me at six
  • undedog-you me at six
  • rocking'that thang-(edited)-the-dream
  • astronaut-salem al fakir
  • ice age-pete yorn
  • knockout-Lil wayne, nicki minaj

 


snyggeric.

praoen är slut. vi slutade 4 på fredagen och då jobbade vi i resturangen nästan hela dagen. grymt kul, jenny och jag funderar på att gå hotell/resturang på gymnasiet. någon som går där om kan berätta hur de är? är isf tacksam. på kvälla så sov jag hos jenny, frida var med felicia så vi var ju med dom å. vi såg på match. kil-karlstad vare U-laget? haha tror de iaf. sen basta vi och sen sov. på lördagen åkte frida och felicia till stan och jenny och jag till mig. haha jag gick och duscha å sen när jag kom ut så hade jenny somnat i min säng, haha så lång hon där i några timmar, och jag ville inte väka henne ju. elakkkkkt isf. sen åkte jenny hem vid halv 8? då åt hela famlijen mat innan vi såg på melodifestivalen, men jonte skulle till oskar så han tog min datorn med sig-.- sen dagen efter vissade de sig att han inte hade använten ens. onödigt bror... aja, fel låt vann iaf i melodifestivanen, vafan hon kommer ju skita ner sig i oslo. hon såg ju gör nervös ut! låten dög väl, men tycker att snyggeric saade borde vunnit, hans låt var helt klart bäst! hade match på söndagen hemma mot hagfors. 2-2 hyfsat bra iaf. sen under veckan har jag inte gjort så mycket, skolan är ju i full gång. och jag har så jävla panik för jävla SOprovet. asså de är inga små karv kent har på oss... aja nu är torsdag och de är snart helg tur de iaf! var inte i skolan i dag, har skit ont i halsen och är skit förskyld. så de blir att kolla på träningen sen och efter de ska jag sola med elona. men nu ska jag se några till avsnitt av one tree hill.
byee.

10/3-10.

dagen började som vanligt med att jenny inte väkte mig när hon gick upp.. så jag vakade av mig själv tror jag, hon säger att hon putta på mig felra gånger, men jag kännde inge. så hon måste ljuga! hhaha, iaf när vi hade gjort i ordning oss och ätit så fick vi stjus av marie för hon skulle lämna anton på dagis. slapp iaf åka buss(y). när vi kom till jobbet så fick vi reda på att ingen av dom cheferna var där, så vi fick vara med någon som heter ulrica en stund. vi packade upp lite bröd, sen fick vi gardera bakelser. såg svinn goda ut! sen hade vi fika paus, och sen fick vi jobba på resturangen, mycket roligare än att vara i butiken iaf. vi hackade nog upp 10kg grönsaker om inte mer? sen fick vi lägga upp pankakor och skära körv, haha inga tåkiga saker de. eller vad säger du jenny? haha. vi skratta så jag gick i väg och skratta, så jag gick in i ett kylrum en stund. trodde de skulle funka, men fel hade jag. vi slutade aldrig skratta typ, sen fick vi göra en skit stor satts med dill-majonässås. haha vi skulle skriva på den att de var de, så skrev både jag och jenny med E ist för Ä, hah så hade vi skrivit med rosa penna, så kom en som hjälpte oss och så. hon bara naw vad gulliga ni är som skriver med e. hahaha och jag och jenny baar brött i hopp av skratt. båda vi trodde hon menade för att vi skrev med en rosa penna. haha sen började hon oxå skratta för att vi inte kunde sluta, sen efter de fick vi fika igen. och sen skulle vi diska alla saker som vi hade jobbat med,  och då råkade jag spruta med en slangen rakt på jenny, så jenny och jag fick ett nytt skrattanfall, haha så jenny sprang på toa, och sen när hon kom tillbax så sa hon, jag satt på toan och skratta alldeles själv! haha.
när vi var klara med disken så skulle vi fixa lite med bestiken och de i resturangen, då kom några killar och kolla på oss och skratta sen hälsade dom och sa att dom kännde oss? hahaha vafan. när vi kom hem så gjorde vi inte så mycket, vi åt pannkakor och sen gick vi ut och åkte pulka. de var 1m snö som man sjönk i! trodde jag skulle dö, för de var en jävla skare under snön oxå...



hahaha, juste nu äre 3gången jag och jenny ser en gubbe som cyklar runt inne på kunsum med en cykel som har 3hjul och är skit liten.

oj-oj.

haha, första praodagen gick väl bra?praoar på kunsum i mitt i ciyy med jenny. började 8 och slutade 16, DRYGGGT! haha men alla små söta tanter håll mig och jenny vid liv. när vi kom till konsum så fick vi en svarttröja och en kniv, de första vi skulle göra var att plocka upp varor, och så klart skärde jenny mig i fingret. och den kniven var inge töligt vass häller! aja vi fick packa upp varor hela dagen, ganska långtråkigt. hah de kom en tant när jenny och jag packade upp oliver eller vad fan de var, då hon helt plötsligt håll en påse med apelsiner rakt framför jennys ansikte och så sa hon inge utan bara höll den där och dingla, så sa jenny va? då sa tanten ''den äj jutten'' ! så bara släppte hon den i en låda för papp och plast, så sa jenny nej där kan du inte slänga den så sa hon '' men ''den äj jutten'' ! så bara gick hon. hahah jag trodde jag skulle dö av skratt! efter de så hade vi lunch, vid 11-12. vi gick på resturang med pappa, skit gott! kött och pommes och bearnés sås. efter de så hade vi lite tid innan vi började igen så vi gick på stan en sväng. ett par jeans blev inköpta. sen när vi åter kom till jobbet så skulle vi packa upp toalettpapper, världens berg med papper! haha, en kort film spelades å in. haha sen så ramlde de ner totilas bröd? och då kom en ja någonting och bara stanna och kollade på den och sa hon: ojoj.. sen tog jag upp den och då sa hon ''vajsegod'' sen gick hon. HHAHAHA, söt tjej.. sen gick vi plocka upp varor hela dagen till kl var 16 när vi slutade. då gick ja och jenny till donken och fikade. sen tog vi bussen hem till pappa, och åt och nu ligger vi i min säng och ska snart baka kladdkaka för vi ska se på one tree hill sen.

onsdag/torsdag.

nu börjar de äntligen bli lite mer vår, eller de är sol och ingen fallande snö. de gillas starkt hos sofia! var på tjejkväll hos sarah i går, hon har ju fyllt 15. så nu får hon ha sex på mobed utan cyklelhjälm? eller hur äre? aja, innan jag drog på till sarah så gick jag jenny och frida lite på stan, köpte present till sarah och en tröja. jenny köpte ett par örhängen, för hon hade tappat bort sina andra. vi fikade kladdkaka med gräded, de är inte fel kan jag lova! vi tog tåget hem vid halv 5, när vi kom hem till mig så gjorde vi iording oss. när vi kom till sarah åt vi pizza och såg på film, såg halva bröllopsfotografen för de var andra avenynsom vi ville se på, sen årkade vi inte se klart på filmen, haha. sen åt vi chokladpudding med grädde och marenger? hahah, de var nice! kom väl hem vid halv ett? då kollade jag på twillight, men somnade i från.
tack för den dagen, ni är underbara!

idag så vaknde jag vid 11, låg och drog mig vd datorn innan jag hoppa in i duschen. vid 20över 3 tog jag och broder jonte bussen in till stan, vi skulle bowla med pappa. jag vann(Y) haha. sen åkte vi och köpte mat till jonte från han skulle på bio. så jag och pappa åkte till en kina resturang och åt. fritterad kyckling och ris. kan de bli godare? pappsen körde hem mig till stora kil och nu sitter jag och väntar på att lukas ska bli klar från träningen:).


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu