Lill Lördag med Märtha

Godis och massa oth avsnittt, så spenderade vi våran kväll !

Körkort!!

Tisdag 16/5-11. Igår tog jag mitt mopedkort! Äntligen, dugligt snabb jag är.. haha. Vårat breband hemma har krånglat så jag har intekunat göra inlägg eller något, merakel att jag fick in ett i söndags. Nu ska jag åka till skolan, men innan tar jag mopeden några hus ner och hämtar min kära vän pontii. Ska köra han till skolan för jag är så snäll ;).

PAAAAJ

Söndag 15/5-11. Idag har sofia namnsdag och därför tänkte hon baka lite paj!




Avensjuka och vilja

Orkar inte hålla in detta längre så måste få ut de, och bloggen kommer drabas av mina tankar och viljor för tillfället. Vill bara erkänna att jag är så avensjuk på er som har ett rikigt förhållande. Som funnit varanra och älskar och respekterar varandra och ha ett stort behov av eran partner. Man blir ju tår ögd när man ser folk pussas, hålla hand och lägga ut bilder, eller bara skriva i varandras loggar på Fb, om hur mycket man älskar den personen. Så gulligt enligen mig iaf ! De är verkligen de jag letar efter oxå, något rikigt. Hatar dom små förhållandena på 2månader sen pallar inte killen längre för han vill inte vara bunden till en speciell? Då undrar jag hur man kan vilja ha ett förhållande som bara varar en stund? Eller att de inte vill ha ett förhållande utan bara vara ''KK'' som de heter. Vad är meningen med de egentligen,? jag förstår väl dom som vill på ett sätt men de är ändå inte någon lösning. För er tjejer/killar som vill ha något ''oseriöst'' med den ni håller med, SÄG de redan i början vad ni vill med dena andra, få inte tjejen/killen att falla för er så dom blir sårade av era lögner.

Chris Medina – What Are Words
Lägger upp dena låten igen som finns även på spotify nu. Äkta kärlek!


premium check!

Spotify premium äntligen fixat! :-)


You wanna ball, lets mix it, I swear you're good, I wont tell nobody

Doktorn gick de bra hos i tisdags, opration blir nog efter skolavslutningen efter som jag måste vara hemma en vecka efter oprationen och jag vill inte missa något i slutet nu. Jag ska operera bort halsmandlarna och polyperna för de sitter och är för stora i nästan eller vad men säger så jag är täppt jämt i nästan! Sen har faktiskt inte alls mycket att prata om idag, bara en mysig dag igår- jag och pappa köpte springskor sen åkte vi till han och då myste jag med anton(lillebror) och kanon väder ute. Sen körde pappa mig till GH för att äta med märtha isabelle och rebecca. jätte gott var de med lite mat, Sen åkte vi till fryken och myste med lite fika.


Sommar plågan 2011?


''Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.''

Doktorn

Tisdag. 10/5-11. kl är nu runt 7 och jag har nyss ätit upp frukosten, ska snart fxa mig och cykla ner till skolan för att gå på första letionenen sen kommer mamma och hämtar mig. Då ska vi till doktorn för att jag äntligen ska kolla upp vad de är för fel på min nästa för jag varit tätt i den och grejer i ett halv år, vajre dag. Hoppas de går bra!

s-m

BLOGG.SE har haft något problem så alla som har blogg.se har haft problem under helgen samt idag att kunna upptatera, så om mitt inte kommit upp än så kommer de så fort de fixat problemet!

Månadag 9/5-11. Igår(söndag) hade jag fullt upp hela dagen, Började redan kl halv 2 med att min gammla vän lukas ringde och väckte mig och var ganska dragen och ville att jag skulle komma och möta upp han och följa han hem fast han var nästan hemma.. efter många om och men så fick jag åka på cykel och försöka få hem han. Tog sin tid med hem kom han iaf! Kvällens goda gärning? drog sen hem och sov runt 3... Vaknade halv 12 av de fina vädret och åkte till mitt söta Födelsedagsbarn Melinda Jörmar. Vi solade och tog vårat FÖRSTA dopp i poolen! kallt med helt klart värt de när man kom upp sen, underbar känsla! Vi åt mat och fika tårta sen kom sanna, då tog vi en cykel tur upp på kil och käkade glass och myste. Kvällen avslutades på Station där vi skulle vänta med läcke på han pappa, Melinda behövde ladda sin mobil och då hittade jag ett uttag utanför huset på vägen, haha där stod melinda och laddade mobilen ! Kom oxå några Engelsktalade som frågade oss en massa för dom hade missat sitt tåg och skit, fattade inte så mycket men jag pratade min fina SVEngelska, haha! Sen kom de en as skum kille och mamma i en bil och åkte runt runt oss, killen gjorde nya grimarser hela tiden. Skratta så jag trodde jag skulle pissa på mig.

Idag har de varit skolan, vi hade jätte lång lunch idag så jag och frida gick till bosses och köpte oss mat iaf för skolmaten var inget att ha som vanligt! Efterskolan blev de att vara med Melinda igen hihi. Vi solade och bada lite hela dagen, som jag sa.. Underbar känsla!



Wig walk

Fredag. 6/6-11. idag var de skolan och jag var på skit bra humör hela dagen, vet inte vad de var med mig! haha skönt att komma ut från rummet efter 3sjukahemma dagar. Åkte till stan och fixa lite, sen hem och träffade Matilda och hennes pojkvän albin, alltid lika roligt att umgås med dem!
Lördag. 7/6-11. Idag har jag varit hos mina kusiner och firat Kasper som fyllt 12 år, grattis grattis! Mat i stora last och fika och massa mys var de, samt underbart väder. Härligt att de varma vädret kommit och hoppas de stannar nu.
 
IDag lämnade jag även bort min söta kanin till min andra kusin helena för att hon ska ''test'' ha den ett tag. Saknar han redan !

2dagar uppehåll

5/5-11. Torsdag. Jag har haft 2dagars uppehåll med att blogga pga av att jag varit sjuk och inte haft någon lust alls. Idag skulle jag haft Np i matte men eftersom jag inte är frisk än så fick jag stanna hemma. I tisdags så kollade jag ut egenom fönstres och såg snö!!! Undrar starkt vart de fina vädret tagit vägen?

Bild på mig och kusinen Elliot ♥

alligator sky

2/5-11. När jag vaknade märkde jag att spotify inte ville spela musiken, Värdelöst att Spotify har tagit bort gratis känsten, hur ska man lyssna på musik då? får väl köpa skiten då.. Bra början på dagen, åkte till skolan och klarade hålla mig vaken hela dagen. Stolt, haha. När jag kom hem gjorde jag och min låsas pappa nuddlar och wok! bästa som finns, nu ska jag lägga mig och kolla lite BB och OTH. Känner mig frysen och trött så de blir nog bra!

Namngivardag

FÖRSTA MAJ 2011. Idag hade vi namngivardag för min minsta bror, albin. Namngivardag är ist för dop, man samlas och firar han så med mat och presenter ist. Hela pappas släckt var där och några andra. Kom ditt vid ett sen åkte vi hem till mamma runt 4? De var mysigt men jag var grymt trött efter igår så jag somnade på en stol flera gånger, känner mig social mot släckten! haha. Vi åt massa kallskyret och sen fika. Var inte så fint väder ute idag heller så de var ju enbra dag att sista inne eller hur man ska säga.. När jag kom hem så hjälpte storebrorsan jonte mig med lite matte eftersom vi har nationella till veckan! super kul .. eller inte,jag förstår verkligen inte matte. en av mina svåraste änmen i skolan, så de kommer suga. Kan berätta att gårdagen var Rikigt bra. Elona,melinda,kalara,rebecka och julia kom hit så grillade vi mat och myste lite sen drog vi ut och kollade lite, sen kittade vi en fest och gick ditt. Var sköna folk och så, fast jag fick rå ont i magen senare på kvällenså jag orkade inte vara bland massa folk, så satt uppe på ett rum med några på festen bara då.. Vid halv 3 kom Fredrik,simon,Jouline och widing och skulle följa mig hem. vilket tog sin tid med de var sjukt snällt gjort av dom. Uppskattas verkligen!

•Lite bilder från igår!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu