Vinst mot filipstad

Vinst med 7-0 ! känns de skönt att börja serien med vinst för då får man en bättre inställning! Efter matchen igår föjde emma och sofie med mig hem. Myspys och donkenfooood!

Idag har jag städat, köpt convers, handlar och lagat god mat med freddis. Nu ser vi film och gosar. Hörs imorfon, puss alla fina


Semipremier!

Matchstart 19.45! #tagga #krossa #kärlek #SJÖSTAD


Resultatet!


Jackiiis

Ligger död i sängen efter en dag i skolan, sovmorgon men hade och har ont i huve och är yr så de förstörde dagen.. Ska snart få naglarna fixade och ikväll blir de träning! Bilder på naglarna lägger jag ut sen!:) puss


Scones mys med tjejerna

Onsdag, två lektioner sen slutade vi tolv. Jag sofie elise och amanda åkte till amanda och bakade socnes och drack te/kaffe. Dom tjejerna vet verkligen hur man får nug på bra humör, puss på er! Åkte till stan vid fyra och letade väska.. Hitta ingen jag fastna för förutom dom som såklaaaart kostade mest... Vilket inte funkar när man bor ensam! Fick med mig tre par nya troser iaf. Alltid behövligt!

Igår färgade vi i salongen för första gången, sååååå roligt!!!


Black and white

Måndag, skola som vanligt.. När jag kom hem städade jag lite, veck tvätt och sånt tråkigt. Ligger i sängen och börjar bli hungrig, men då måste jag laga maten själv eller åka och handla.. Blääää. Ikväll blir de jobb sen hem igen! Hörs i morgon, puss och kram


Längtar!!!

Tittar på lite idér till halloween, yeehh


Vetverkligenintevadjagskaskrivaförrubrik

Vaknade upp i morse, mådde illa å då brukar jag alltid dricka massa vatten och går i varenda skåp å käkar på allt.. Så onyttig är jag, men vad gör de? Ne ibland är de okej, eller för mig är de alltid okej. Thihu. Varit ensam hela dagen vilket suger! Jag hatar att va ensam och hatar att vara ifrån fredrik. Så hoppas han kommer inatt så jag slipper somna ensam..


Underbara fredag!

Finns det något bättre än att vakna upp brevid världens bästa kille? Nope, tror inte de. De gör jag varje dag, nästan iaf. Och det är underbart! Idag ska jag och fredrik städa lägenheten lite, sen ska han till kristinehamn och jag ska träffa sofie, förkrök här sen blir de av på äventyr! Sjukt taggat, snälla låt se bli en bra utgång tack😍😍😍


Långhelg

Fick en glad nyhet imorse, Lediga imorgon även fast vi hade praktik! Så skönt att äntligen vara klar med praktiken och komma igång med skolan igen och träffa alla kompisar. Kommer dock saknar alla på praktiken för dom var så goa! Fick med mig en massa produkter av dom också, tummen upp! Var även på stan och köpte mig ett par boots, eftersom någon tomte käkat upp mina andra..


Goood for me

http://open.spotify.com/track/6t6oULCRS6hnI7rm0h5gwl

http://open.spotify.com/track/7wMq5n8mYSKlQIGECKUgTX

http://open.spotify.com/track/5dQeHoUqa63RdCxOiQdrgo


Ganska tråkigt

Ganska tråkigt bloggande just nu, inge skitkul händer direkt. Har sista veckan med praktik så får hoppas att nästa vecka blir mer spännande. Skola, shiiiiit de va länge sen. En liten sofia som inte vet om de ska bli kul eller tråkigt än, hur som helst har jag go klass som är roligt att träffa!


Dagens outfit


Måndagarna är alltid lika irriterande

Till varför man hatar måndagar
1. Man vet att de är skola
2. Inte sova hur länge man vill
3. Man vet att de kommer fortsätta så ända tills lördag
4. Man vet att de är paraktik tisdag-fredag och då slutar man sent och inga pauser
5. Jag vet inte.. Men bara hatar måndagar

Och idag är de måndag, men hatar inte så mycket för jag har köpt en jätte go och jätte jätte jätte lång kofta. Är även påväg till mitt kära saknade kil för att gosa lite med min mojje som jag bara vill stoppa ner i väskan och ta med till lägenheten! Men de går inte, inte nu iaf när vi har fredriks vovve på vardagarna. Nu ska jag snart av bussen, gå hem, gosa, handla med mammi och sen jobb med mina kids!


Fredagskväll med fina

Fredag, praktik hela dagen men som tur var blev ja bjuden av mat på fonta med mormor å moster på luchen så de va plus i kanten! Slutade fem, då möte jag upp sofie på torget så åkte vi hem till mig. Nu sitter vi och äter natcos med julle, snart blir de godis å chips! Mums.
Klippte även lugg idag, modig.se


Lite av lägenheten, mobilupptatering


On my way to work

Måndag- avklarat tre timmars lektion med företagsekonomi sen slutade jag, tog en glass på carli med emmasan sen åkte jag till kil och köpte gardiner och mat till hemmet. Nu ska ja jobba tills kl sju, sen blir de hem till lägenheten!


Hemma mys

Hejhej, söndag idag och nu är jag äntligen hemmasatt på norrstrand. Nästan allt är klart, lite småsaker som ska fixas bara. Idag har jag och fredrik varit på ikea och köpt matta, knivar och sån skit som är tråkigt och behövligt. Även handlat mat, och nu sitter jag i soffan och kollar tv medans fredrik lagar mat! Mums på livet. Imorgon blir skola, sen jobb, även kolla gardiner och hämta mina gosedjur hos mamma. Går ju inte att leva utan dom ;-)


one day left

oj, hej de va länge sen nu. Vet inte rikigt varför jag inte bloggat nåt alls, man har väl inte haft tid eller lust helt enkelt. Jag tänker inte dra fetaste inlägget utan kommer bara berätta att jag är sjuk, jag har praktik på idun i stan och jag måste verkligen packa allt nu. Imorgon är lägenheten klar så ska flytta massa skit. Nu ska jag packa kläder vilket jag hatar eftersom jag inte kan välja bort kläder......



Love

Nytt i garderoben, underbar!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu