Good life

Imorse gick tåget från kil syrax innan halv nio. Tågresan tog runt 2,5h. Började med att checka in på hotellet, skit fint! Lägger upp bilder imorgon:) sen har vi ätit på resturang, schoppat hela dagen och nu ska vi snart ut och äta igen. Hoppas har haft en lika bra dag som mig, puss


Imorgon-göteborg med älskling

Fredag- i skolan idag rullade vi parmanett som alla hatar, usch vad tråkigt det var! Efter skolan drog jag, sofie, johanna och hillevi på stan en sväng tills min buss kom. vi kollade skor sen gick de och fikade. När jag kom hem åt jag mat, och sen drog jag och gyma. ONT I RYGGEN har jag osckå så jag tror jag dör.. ska be mamma om massage! Imorgon drar jag och prinsen till göteborg. shooppping&liseberg&hotell&godmat väntar! Bästa presenten, gud vad jag älskar honom! 

Nu ska jag packa och vänta på fredrik, ihhihihi. ♥



Rain today, sun tomorrow

Imorse fick jag stjus till skolan av emil, sen födelsedags present! Trevligt att slitta gå när de regnar iaf! Hade nationella på morgonen, var klar vi tio och då slutade jag. Drog till välsviken med sofie och sen till stan. Hon köpte en långklänning och jag en blus. Vi åt på timmis och halv tre skilde vi oss åt. Nu sitter jag med sjuka lillebror i knät och matar han. Gosit! Ikväll hoppas jag att min love kommer till mig, saknat han!


Blogg.se , dö

Trött jag blir, blogg.se appen krånglar hela tiden så jag får aldrig in mina inlägg. Blir gött irriterand på att de aldrig funkar typ, laddat ner och tagit bort den massor.. Aja hoppas på mer lycka denna gång!
Idag hade vi första np i svenska-läs. Gick sådär, svara på allt men vet ej om de va rätt. Spörs väl! Efterskolan har jag suttit i solen, krattat löv åt mamma. Sen sprungit tio min tills min hals fuckade upp, omöjligt att anadas, var helt kallt i den as obehagligt! Så gav upp.. Dåligt av mig, jag vet men skitsamma. Nu ska jag vänta på wermland forever å sova.
Såhär känder jag mig


Sommarkänslor

image descriptionimage description
Skön dag- prov på morgonen, sen rast sen en halvtimmes lektion sen slutade vi innan lunch. Jag julia sofie enma och hillevi drog till stan och fikade. Sen åkte vi till sofie och muste, kort och lite film. Värme på balkonhen var efterlängtat!

Just nu (mobil)


To win my love

Igår i salongen tonade vi våra hår, jag tog en lite silver för att få bort lite värme i håret. Blev knappt någon skilnad men ändå, skönt att äntligen börja smått med färg och sånt. På kvällen åt jag och fredrik denna deliceeees!

Idag borde jag plugga men hittarej instyuderingssvaren så får väl se, är ganska tröttoch lat nu för tiden. ingen ork allls.. men ska laga tacos nu med världens underbaraste!

Juste, kom på att det är nog inte så kul att se vad jag fått, fick inga bra bilder heller så skiter i de.hihi

Ont om tid

Heeej alla onormala som läser min käraste blogg! Hehe. Igår fyllde jag 17 men kändes som 7 eftersom vi åkte vi väg med skitungarna på sex år tlll leklandet på nöjes. Lekte lika mycket som dom tills jag fick ont i rumpan av allt rushelkanor! (stavas de verkligen så?) hmm.. När ja kom hem till kil så var min favo kille i mitt rum och vänta på mig. Hihi! Fick bästa presenten, nästa helg ska vi åka till gbg och bo på ett hotell en natt, gå på stan och lisseberg! Undebart! Fått massa annat fint också, kläder, pengar, väskor och så!
Lägger upp bilder på de förhoppningsvis imorgon:)


Seventeeeeb

Såja, blev uppvaktad med frukost och predenter på sängen, fick allt jag ville och behövde! Efter skolan blir de jobb så får blogga efter de. Hoppas alla får en kalas bra dag!:)


Imorgon är de min dag

Imorgon, 18april, ondag. Fyller jag 17 år. Då är de min dag. 
För första gången på länge, längtar jag tills min födelsedag. Gjort de i flera dagar nu, så kommer bli svårt att somna inatt! Känns nästan som att man är en liten sofia igen, och ska fylla 6 år. Men det känns bra, känns skönt att förengångs skull känna sig liten och att alla i familjen kommer bry sig om en extra mycket. Tror jag redan jag vet vad jag ska få imorgon, vilket gör att jag längtar ännu mer! Dock har min pojkvän gått runt sen alla hjärtans dag och tjatat om att han vill att jag ska fylla år.. så längtar extra mycket efter hans present! 



New love




#sick #girl #hate #life

Åh, tredje dagen jag varit yr, tjock i halsen och föööörjävligt ont i halsen. Så fick gå lite tidigare från sista lektionen idag för att jag inte orkade nåt. Ligger nerbäddad i sängen och väntat på att mamma ska komma hem så jag ta tempen. Glass, varmoboj, vatten Står på schemat🔫


Get up and try

Söndag- vaknade imorse efter dålig sömn, ont i halsen och yr så gick inte att plugga. Allt snurrar och blir as knepigt.. Ska ändå ta mig till pappa för att träna "starta-stanna" för de suger jag på. Ikväll åker jag till fredrik, sover så dåligt utan han!


Dday


Lördag- igår var jag och fredrik på nya amarican pie, haha klockren film. älskar allihopa, alla som inte sett den, SE DEN!! Lovar er den är värt de. 
Idag har jag varit hos farmor och firat min födelsedag med pappas släckt. Fick ett par låga vita convers, pengar, armbandet, en t-shirt, linne med fransar och ett par svarta höga shorts. Prefektooo! Nu ska jag och min sjuka kropp ta och äta klass och kolla film, orkar verkligen inte nåt, helt slut och ont i hela kroppen. Byyeee

Fredagen den13


Woooppp, oturs dagen är här och för en gång skull ska jag försöka se posetift på livet idag.
Fast det känns ju som de ska hända nåt, fan.. Ska gyma, sola och åka buss idag. Ska man våga ta chansen?
Nu blev jag nåååjjjiiig.. 

ser ni ett fel? hehhhhe

Beskriver min dag, mitt humör, mitt avslut.


Dr.demin du irriterar mig samtidigt som jag älskar dig

Det är sinnes vad det kan gå en på närrverna att leta jeans som passar. Tror jag testat allt som finns, eller inte direkt men en massa olika, inget sitta bra! Eller juste, ett par gör ju de Dr.demin sitter prefcctoooo! Men finns dom då? Nope.. slut över allt. Dock underbra jeansleggings vilket jag vet massa tycke, men egentligen är dom ju värdelösa ? Alla spricker ju.. varför älskar vi er kära jeans???


Ikea and jeans

Tjooolaaahoppssaan! Igår övingskörde jag för tredje gången, de tar sig men när de är stressigt går de åt helvete, KÄRINNGSTOPPP... På kvällen var ja med felicia å karin, film, kebab, godis och cola. Mumma! Nu sitter jag på bussen till stan, ska köpa nya jeans och gå på ikea med freddeponken och hans mammmi, i hope it will be good.


Glad påsk!

Hej, förlåt för att jag inte gjort inlägg på länge, men hade helt enkelt glömt! Filmen var jätte bra och så klart grinade jag i slutet.. Åkte hem till fredrik efter bion och där var vi tills på fredagen, då vi drog vidare till min släckt. Idag lördag har vi ätit påsk mat och myst, nu sitter vi i soffan hos min moster. Bloggar mer imorgon, GLAD PÅSK!


Titanic 3D


Åh, klarade matte provet med god marginal! underbart, och ännu mer underbart är att ikväll ska jag och freddeponken gå på bio. Titanic 3D, längtar sönder. En film som jag tror alla människor sett och älskar, iaf jag. ihihi får se om jag överlever, vet en liten sofia som kommer gråta som en liten sofia bara kan ♦

Naturkunskap, hej boken

Tisdag- Åh, tror faktsikt mitt matteprov gick bra! Känndes rätt bra men de brukar aldrig bli så ändå, men hoppas hoppas! Ett E är iaf allt jag behöver för att klara mig i matten, så bara jag får de är jag nöjd. Efter skolan köpte jag mig ett par springtights, satt perfekt! 200 spän, rikigt bra sofia! Nu ska jag träffa min kära naturskapsbok för plugg, prov imorgon och behöver verkligen klara detta prov. Ciaaaoooo


3 månader med min prins


Igår var det första april, samt 3 månader med min underbara! Ville inte skriva ut de, alla kanske trodde att de var ett skämt ju :PPP nejdå, ihihi men ah.. Har varit underbart att spänderat dessa 3 månader med freddeponken och hoppas på en massa, massa, massa mer! ♥

Idag var vi på CCC med skolan och kollade på ungföretags..nåt? Såg en massa grejer, alla från mobilsak, till böcker till lösögonfransarpå bilarna? spännande! Jag införskaffademig lite smycke som några duktiga pojkar/flickor gjort! Längtar smått tills trean, så vi får börja med detta också! Imorgon blir de matte prov, kanske dax att sova sofia..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu