Bodaborg

Kortupptatering- idag har min dag bestått av boda borg, jag sofie och julia mot fredrik, oskar och markus. Stryck blev men vi hade sjukt roligt ändå! När vi kom hem till fredrik tvär slocknade jag, mitt på klara dagen. Vaknade upp och åkte å köpte pizza. Sen tv tittande! Nyss slängt i oss varm oboj, hostar lika mycket än... Nu ska vi bädda ner oss i sängen, godnatt! :)


Mobilupptatering

Kul att internett slutat fungerat igen, jälva drett. Får lägga upp från mobilen tills de är tillbaka. De brukar krångla dock så inlägget kanske kommer upp ikväll eller nu, de vet man aldrig. Idag har vi iaf haft engelska nationella, usch grymt svårt. Kände bara för att slå till någon så jävla irriterande var de:( blir väl F nu, fuck life. Efter provet åt vi lunch och sen gick vi till salongen för treorna ville göra nåt med oss. Vi kulle först gisssa vem som skulle göra visa saker bäst på olika saker. Sen skulle vi göra dom, allt från så många maschmelloooows du kan få in i munnen och sen säga "hanniebanie" och suga upp vattnet snabbast eller leta äpple bitar sen socker i mjöl, var riktigt kul!


Love

Valde de svarta! Svårt de var, blå är skot fint men passar inte till allt så blev lättast eller ja, smartast med svarta. Super nöjd och vill bara gå i dom! Längtar till de blir dax för lite finare saker så man kan ha de. Idag gick ja till skolan till kvart i ett. Underbart! Np muntliga svenska, check ! Skit gött occkså! Nu pluggar ja naturkunskap, allt vi har prov på fan.. Oflytt! Jaja ska väl se om ja har någon ork till detta. Imorgon ska vi börja bygga på drömsalongen, as taggad! Bilder kommer imorgon:)


Beslutsångest!! Blå eller svarta?!?!


Martine, årets chalotta!

Åh blev så glad när martine vann igår, linni och jag skreck som två idioter och fick världens energi kick! Vi åkte hem till dom och åt, sen kom martine precis hem när vi hade missat vårt tåg så då fick vi ta en senare. Krångel men de fick gå ändå! Kom hem till kil å möte upp fredddaan som vänta på mig på stationen. Åkte hen å gjorde kyckinhstallad som vanligt och myste till film. Idag har jag somnat ifrån ca fyra gånger eller nåt, lite synd om min pojkvän som måste va vaken ensam hela tiden.. :$ hihi. Idag har vi lagat mat och lekt vuxna som vanligt, eftersom mamma ikke va hemma! Nu ligger vi i sängen med massa tända ljus och kollar tv! Söndagsångest också.. Jävla skola.

Grattis igen älskade vän!!

Chalotta


Tidigt morgon för mig, somnade dirkt efter poolboys igår på Tv. Och nu äter jag frulle, ska byta om och cykla till tåget om 20min ungefär. Ska till Martine och hålla tummarna på att hon blir Chalotta! hejaheja!! :D

Back on track

Nu är internettet hemma tillbaka och jag ska försöka ta tag i bloggandet igen. Även om inte 123380000 människor läser min blogg tänker jag ändå fortstätta. Det är ju som en dag bok fast på internett så därför vill jag ha kvar den, så jag kan titta tillbaka vad jag gjort under mina närmaste år. 

Okej, vet inte vart jag ska börja... Jag har gjort en massa, eller egentligen inte jätte mycket. Denna veckan har nästan sett lika dan ut sen tisdag (skola-jobba-fredrik.) Så såg de ut till idag då jag vaknade upp hes och hostade, men som grädde på moset. Muntliga nationella, matte.. Kul när man var hes, tur dock att de var lättare än vad jag trott! Gjorde klart sista grejen i skolan på de praktiska sen drog jag hem, orkade inte sitta och tränna på saker jag var klar med så jag åkte hem till fredrik som var ledig och myste. Tog halv åtta tåget hem och nu ska jag ta en lång dusch med hårinpackning och sen äta massa kakor, bara för att jag är helt ensam inatt och vill ha de! ;-)

införskaffa mig detta i skolan idag, 50% på allt.

.................................................

Äntligen funkar iaf internettet på datorn! åh, blir så trött att de ska krångla hela tiden. Vårt internett har inte komit igen än så de fuckar upp sig och jag blir förjävligt trött!! 

Nu sitter vi iaf i bibblan och gör ett progekt om ''dröm salongen'' och alla i min grupp är sjuka, underbart mycket ideer man får oså... Efter skolan ska jag iaf ÄNTLIGEN till tandläkaren och ska be dom laga min käft så jag slipper ha ont hela tiden och kan börja äta som en normal människa. 

Kort om veckan, Np-skolan-myskväll med sofie-kalas för släckten-mys med freddis-fys-sovit en massa, eller iaf försrökt, fått spykfall på allt och alla(älskar mina hormoner)-valborg-övningskört-varit i skärgården-bada solat och lite mer.






HATAR INTERNETT SOM EJ FUNKAR!!!!

Vi hörs vi ses när allt funkar igen


Skolarbete



Göte-valborg-4

Massor har hänt nu och internettet har inte fungerat på min dator Så får göra en snabbt inlägg från mobilen nu!
Göteborg var perfekt, verkligen! Gud vad underbart det var, min kille är bäst! Vi shoppa sen dagen efter liseberg i solen.
image descriptionimage description
Igår var de valborg, flickorna bus kom hem till mig för mat å så. Sen drog vi till stan, norrstrand sen förjesta. Citron är min bäst vän föröverigt, namnamn!
Idag vaknade ja upp med strålande sol, de blev kortbyxor som gäller! Är på bussen till fredrik, och för övringt har vi fyra måndader igår! Gilla gilla gilla :)))
(Lägger rätt bilderna och allt kväll på datorn, nu äre kaos)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu