SNÄLLA HJÄLP MIG

ÄR DE MÖJLIGTVIS NÅGON SNÄLL SJÄL DÄR UTE SOM ÄR BRA PÅ BLOGGAR? vill byta design och så. Hör snälla av er, puss

The heart of life

Söndag. Suttit och kollar på skärmen jätte länge nu, och inte kommit på nåt att skriva om? känns lite konstigt. Eftersom jag är tom på tankar, kan ja berätta att imorgon börjar allvaret, eller ja inte för min klass som är lediga. ihhi. Dock praktik på tisdag, och på tisdagen har min tränare tagit ut mig på värmlands träning, vet inte hur jag ska göra än. Vågar inte riktigt gå dit än, tänk om jag göra bort mig, har ändå två timmar att göra bort mig på.. haha. Men de spörs om ja drar dit eller om ja stannar hemma och kramar gosedjuret ist. (Barn) Imorgon drar jag till stan och fixar lite frisör saker jag tappat bort, även träning! Hörs på tisdag

Overboard

varit dålig på upptatering, men har haft lite fullt upp plus att internettet krånglat också.. Men har träffat min efterlängtade jenny som jag ine träffat på hur länge på helst. minnen dycker upp eftersom vi var bästa vänner och va nästan varje dag åttan-nian. Hur som helst var de jätte kul att träffa henne! Idah har jag faktiskt lite brottom, ska äta, fxa mig psvosv,. för sen ska ja till stan med martine! hörs senare! :)

Fick även denna fråga: Ska du flytta ihop med din kille?:)
Ja de ska jag, eller han ska flytta in hos mig kan man väl säga. Skulle aldrig klara mig utan honom! :)


 

En stor den försvann

När one tree hill spelade sitt sista avsnitt i söndags kändes de som nåt försvann i en, går inte rikigt att förklara men one tree hill har alltid varit en stor del i mitt liv. Jag har sett alla sesonger fem gånger, och jag skulle kunna se dom lika många gånger till. Finns inget bra, inget lika roligt, sorligt, känslosamt som one tree hill. Har spänderat många tårar och många skratt och de ska bli jobbigt att inte se några nya avsnitt.


Sometimes you have to lose to win

Fredag! Började med att vakna upp hos fredrik sen drog jag och jobbade, efter de åkte jag till emma och hillevi. Vi myste ute i jacitzzi (stavning) sen kollade vi film å somnade sent! Imorse gick vi å köpte frulle och nu kollar vi film och myser!


Mys vid solnedgången

Torsdagsmys


Barnkalas!

Barnkalas på jobbet idag, ca 300 personer var där. Mycket lek och många barn som ville leka med vattnet och käka godis! Jobbade mellan halv elva till fem sen drig jag hem, och nu är jag på tåget i stan på väg till freddeponken. Vi ska köpa med oss nåt att äta och sätta oss ute på nåt mysigt ställe. Imorgon är de back to work, 16.00-19.30 så är ganska lungt! Puss och kram


Gör om gör rätt

Idag fyller min underbara pojkvän år! Han fick frukost på sängen men paket, en jacka, halsband och en ram med ett kort på oss i. (visst är jag gullig? Hehe)
Han blev iaf jätte nöjd sa han! Så litar på han! :) igår hade jag min första inneträning, åh de va så underbart att vara på planen med klubban! Nästa vecka blir de mer! Längtar, namnamn.

Idag har jag även jobbat, var jätte lite folk där, så jag grejade lite med jeansjackan jag nyss köpte av felicia för en billig päng! Gjorde mig en väst av den, vilket var tanken:)


Grattis på födelsedagen världens bästa!

Jag älskar dig!


Längtar!!


På jobbet

Mobilipptatering, jobbar, är ensam, paj, väntar, sitter, ensam igen.. Ingen kommer å vill ha paj


Välkommmmen solen

Underbart att vakna till solskeeen! Tog med mig frukost och mojjen ut, nu ligger vi på gräsmattan och solar! #mår


Sofie räddade gårdagen

Sofie räddade mig från tråkigheten, drog till henne med fem bussen så gick vi å köpte godis, sen sätte vi oss på cccbryggan där sarah å marie var. När dom drog kom hillevi å emma. Mysmys. På kvällen tog ja å sofie tåget till mig och popadepopcorn och såg skräck. Sen var de nattinatti.


Tråkigasteeftermiddagenpålänge


Kilsmarten

Var uppe på kil idag med älskling och melinda, för de va marten typ. Införskaffade mig två underlägg till lägenheten, en påse med nougat! Mumms


På väg till wingåker och marieberg med älskling!

Köpte ny plånbok igår och en mobilficka. Woppwopp


We were ones so strong

Åker in till stan för bio och klippning med sofie och elise! Dock vet jag inte vilken bio de är... Men de är nog bra? Hehe


Mys med sofie


Igår åkte jag sofie fredrik och oscar till oscars sommarstuga. Vi åkte ut på vattnet och skulle fiska, kom inga fiskar så vi gav upp. Trodde jag skulle få min första fisk men ikke... Vi grillade senare på kvällen och såg skräckfilm, världens äckligaste. Minns ej va de heter men de handlade om att dom skulle på ett mentalsjukhus å grejer. Sov inte mycket inatt vill jag lova! I morse åt vi frukost, låg i sängen jätte länge, sen packa å städa så åkte vi hem. Rikigt mysigt!


Frykstalsdansen2012!!

Åh, sunne var rikigt roligt även om de gick som de gick.. Tur att de gick bra med dig gumman. Vet inte vad jag skulle gjort annars! Nästa gång tar vi de lite lugnare! Haha. Jaja, träffade masssssa vänner jag inte sett på länge så de var rikigt härligt! Sen Hela söndagen var jag med fredrik, myste och lagade god mat. Idag har jag varit och haft fys.. Heregud det var alldeles för längesen jag var ute och rörde på mig! Träningsverk hej!!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu