Bästa inköpet på länge!

Nästa sista dagen med skitungarna på fotbollskolan. Idag gick jag lös på en del, skreck och var förjävligt, precis som en del av dom. När dom inte lyssnar blir jag arg, på rikigt verkligen. Då håller jag inte de inne! Så lite skönt att de är sista dagen imorgon, men klart man kommer sakna en del ändå. Hursom helst måste jag berätta om mitt inköp idag, -rödaplatsmuggar, partyhattar, våtservetter, munnindalenplåster och gummistövlar. skitcooooola, så jag klara melli ska ha lika. Allt detta ska med till PIP , ska bli grymt!!


99:- VÄRLDSBRA

Turn up the love

Igår skulle jag blogga igår men de började åska, så fick hoppa över de. hade en tuff dag med ungarna men som tur var kunde vi vara ute, tills kl två iaf! sen sregnade de och åskade.
Idag har jag jobbat, fint väder inget att klaga på! Sen drog ja å melli till stan, figgat PIP biljetter nu. Känns i plånboken..men men vad gör man inte för att ha lite kul? Övningskörde jag med pappa också, gick riktigt bra idag! Nu ska ja unna mig popcorn, Godnatt!

Midsommarhelgen

Min midsommar började med att Sofie kom till mig och Fredrik så åkte vi och plockade masssa blommor. För vi skulle göra oss en varsin krans. Efter de åkte vi till stan och möte upp hillevi, sa hejdå till fredrik sen tog vi bussen till emma där vi skulle vara. Vi grillade, gjorde en stång, spelaed kubb och myste. Sen kom lite annat folk, åkte dit fredrik var vid elva för jag hade sjukt ont i halsen, knappt någon röst och ville inte dra vidare. Vi tog nattbussen till kil, och lördag-söndag bestod av sängliggande sofia och fredrik för jag var sjuk, så han fick ta hand om mig. Juste, på lördagkväll var vi ju faktsikt hos sofie. Jag fredrik, oscar och sofie, spelade kort och åt natcos och skräckfilm.. uujjujj.. Vet inte rikigt vad jag ska säga mer? bra helg, även fast jag var sjuk. Nu ska jag städda rummet, för heregud hur de ser ut!!



Everyday, everbody, Zaleilah

 MAN BLIR SÅ GLAD !!

Sjuk liten sofia som inte kan prata

Japp, det är jag! Går åkte jag på kvällen och överaskade min pojk, så sov vi där. Sen åkte jag till jobbet imorse, han också. Men de blev inte länge man fick stanna på jobbet eftersom jag knappt har röst, svider i halen och hosar/nysser... Så hon skickade hem mig för att vila. Ätit masssa glass och halstapletter men inget känns att funka. Ska snart också in till innbandyn, vi ska grilla och så. Får se hur länge jag orkar vara där. Sen ska ja övningsköra med pappa innan jag lägger mig ikväll. Ha de fortsatt bra dag folket! :)

Iband saknar man fakstiskt den där lilla fågeln!

Andra jobbdagen -check

Skulle  vara hurtig igår med sofie och spring och powerwalka, men vad får man för de? Jo, hals ont och en hes röst. Tack, ska aldrig mer bara duktig! Andra dagen gjort på jobbet också! Slappaste jag varit med om, haha.

Nu blir de att packa för imorgon. Så allt är klart!

 


Believe


Fyra veckor

Söndagsmys med fredrik, kebab, jordgubbar och oth. Imorgon börjar mina fyra veckors jobb, härligt sommarlov!


Ändrade planer

Eftergårdagens tråkiga utgång kände jag inte på att gå ut igen, spec inte när det regnade/åskade. Så stannade hemma och myste med fredrik, sen gick vi på bio på kvällen med anders. Vi såg LOL "lots off love" vilket jag själv tyckte var en bra film. Den är verkligen så som det är i vardagliga livet! Nu ska vi kolla madagaskar och mysa ännu mer, för till veckan är de jobb. Puss och godnatt!


Student igår-avslutning idag


Igår tog min fin storebror studenten. Gud vad han måste vara lycklig, jag kände glädjen från alla studenter igår. Vilken underbar känsla, kan knappt bärja mig till de är jag som tar studenten.. (två år kvar....) Jippi.
Vi firade jonte med blommor, släckt, mat, presenter och massa massa mer. Bra dag kan man säga! 
Idag gick jag till skolan och skulle ha avslutning, satt i aulan och lyssnade. Sen fick vi kakor,glass,saft och betyg! Samt ett litet ''tips'' till oss själva vad vi skulle öva på och ta tilloss om tills hösten. Kul att ha lärare som bryr sig! :)
Ikväll blir de partyparty, Hörs imorgon om jag hinner! Ska nämligen till Torsby-sunne! 
PUUSSS♥


Bra dag

Idag har ja haft fult upp hela tiden! Först gick vi till mariebergskogen med klassen, kollade på djuren (såg världens sötate minsta gris bebis som ja bara ville stoppa i väskan och dra hem med) sen spelade vi kub å åt mat. Sen när ja kom hem till kil vare snabbaryck till affären med sofia, roser skulle inhandlas! Sen knyta, skriva och dela ut till niorna! Alla var så fina, åh saknade att gå ur nian. Sen träffade jag mina gammla efterlängtade lärare, sofie och kent. Goaste lärarna jag haft, ville bara grina för dom är så underbara! Sen kl fem hade jag visning på en lägenhet, som jag antagligen ska hyra och bo i till sommarslutet. Jätte mysig etta som jag nog skulle trivas i! Imorgon har jonte studenten så kommer antagligen inte hinna med något inlägg, får se!
Hoppas på bra väder imorgon också :-)


Bal 2012

Annie & Jonathan



IDag var jag inne i Karlstad och kollade på min storebror som hade bal. Alla var så fina! Åh vill bara gå ur trean nu nu nu!! Men för min del är de ju två år kvar.. 


Skolshow

Skolshowen var roligt igår, dock tyckte jag vår var bättre. sorry! ;) haha men dom prickade in en hel del rikigt bra saker som var exakt som lärarna gör/ser ut. Härligt att se! För er som inte vet vad de är så är de så att alla nior ska göra en skolshow där man ska spela lärarna på skolan och sen hitta på ett manus osv.. så man ska bli så lik lärarna som möjligt! Tycker de är rikigt roligt att dom gör sånt, blir som ett litet ''hejdå'' till skolan. 
Saknar våran klass och alla gånger vi övade föra året på våran skolshow, så skönt gäng! 

Inte värdens bästa bilder, de gick så bort så man hann inte med.

Bästa veckan

Åh, så skönt! Denna veckan kommer vara så skön. Ledig, ledig, ledig nästan hela tiden.
Idag var jag till skolan och skrev in att läsa svenska utökat nästa år, sen åt jag lunch med david. Efter de stod jag fram och tillbaka och kunde inte heller idag bestäma mig om jag ska köpa ''dom skorna'' jag tittat på ett tag nu. Sen var jag till tandläkaren och kollade min ''tandställning'' jag har bakom tänderna, dom byte ut tråden sen var jag klar. Fick även mina gammlatänder tillbaka, i gips. haah sjukt vad fula dom var! Nu ska jag laga mat, sen kolla på niornas skolshow, ska bli rikigt kul att se om dom ska slå våran! ;-)


JUST NU

Fredrik och jag har lagat mat, vuxenpoäng!


Nobeldagen

Dagen blörjade med att vi gjorde iordning håret på några i textil som skulle gå modevisning. Sen fick vi sätta oss i de fina vädret och kolla på modevisning samt musik på gräsmattan. Efter skolan åkte jag till stan och möte upp min gamlal vän daniel, tog en glass och pratade lite. Sen drog ja hem å sen vidare till pojken min! Mys med film å kebab blir, mumms!


x2

Igår var de nationalldagen och jag spänderade den med fredrik, oscar och sofie. Vi grillade och spelade basket, gick nog sett hela kristinehamn, longwalk! Men de var ju fint väder, så de spelar ju ingen roll. 
Idag slutade vi tio och tro de eller ej, men jo jag gick in i en stålpe igen.. Har en fin bula på pannan nu! Ont i huvet vill jag lova, så ligger i sängen och ska vila. vid fem har vi fys, ska träna rygdby ? eller vad de heter på orrholmen.. kännner att de kommer bli jobbigt men hoppas de blir roligt ändå.

Favoriter, samt fotografen emma♥

angels to fly

Oj, nu var de länge sen! Inte haft lust att blogga alls, bara vilat, pluggat, varit med kompisar, tränat och gosat med min prins på senaste tiden. Inte hänt värst mycket alls faktiskt! Men idag fick jag reda på något som gjorde mig överlycklig typ, jag ärr godkänd i alla kärnämnen. Så underbart! Bara en grej kvar i skolan nu, sen är vi klar med allt. Sen äre bara softadagar kvar, sen sommmmmmmmaarlooov ♥

Nu ska jag sticka inväg på fys, uuusch...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu