jag ser de snöa?

Kult att när man sitter i skolan ser man ut igenom fönsteret så ser man att de snöar??? vad blir de? Trodde de skulle bli bra/fint/vamare väder, så man kan ha lite tunnare kläder och kunna vara ute och röra på sig. Men ikke!!  Inte bara de att de sönar utan ikväll ska jag med laget till willys och inventera i timmar.. inte min dag deta ! Tror jag går och försöker sova och hoppas att jag somnar in koma tills i morgon.



bra musik

Låtar jag rekomenderar:
Chris Brown featuring Justin Bieber – Next To You
Tejbz – To Tha Face
Sean Kingston – Party All Night (Sleep All Day)
Chipmunk Feat. Keri Hilson – In The Air - Radio Edit
Lupe Fiasco – The Show Goes On
Vinnie Paz – End of Days Feat. Block McCloud
Tyler Ward – Replay ft. Julia Sheer (Iyaz Acoustic Cover)
Enrique Iglesias – Tonight (I'm Fuckin' You)
Taio Cruz – Higher
Ulrik Munther – Born This Way
Rascal Flatts – Life Is A Highway

bullar och körskola

30/3-11. Idag försov jag mig så missade en halvtimme av SOn, men kände att jag skulle viljat försovit mig hela dagen ist.. för när jag kom till klassrummet fick vi ett oförberätttest, KUL att de gick åt helvete!! Men som lite uppmuntran på de så hade vi hemkunskap lite senare på dagen där vi bakade kanelbullar. Mummms, mina och fridas blev super goda! Därimot gick de inte lika bra för Paula och Jenny som fick kolsvarta bullar, hiihi otur för dom ! Efterskolan gick jag och solade, de behöves och alltid skönt att vara lite brunare. Nu stter jag och väntar på att klockan ska bli kvart i 6 för då ska jag på körskola för att få övningsköra, sen när intyget kommer tillbaka är de bara att gå ut och köra!!!


galet

Nyss gjort korv med makaroener till mig och kollar på ONE TREE HILL. Det är helt galet hur bra de är! Folk som inte sett de (oftas killar) säger att de är rådåligt, men har dom kollat och följt de de?? neeej.  Då kan de ju inte säga att de är dåligt? Mitt råd är att ge de en chans, för de är grym bra! Sitter och kollar på avsnittet som jag missadei söndags, himla spännande! hihi


matlagning med melli

Kyckling soppa och kyckling sallad.


ingredienser till soppan: vatten, grillad kyckling, nuddlar, purjolök, salt, citronpeppar, paprikagrydda och hönspuljong. Hur sanbbt och enkelt som helst att laga till!

kycklingsoppan!

kycklingsalladen!
allt var riktigt gott må jag tilllägga!

from where you are

I'm lying alone with my head on the phone
Thinking of you till it hurts
I know you hurt too but what else can we do
Tormented and torn apart
I wish I could carry your smile and my heart
For times when my life feels so low
It would make me believe what tomorrow could bring
When today doesn't really know, doesn't really know



bejb fikar


in the air

16/3-11. blev väck av min storebror som kom in i mitt rum och skulle platta sitt hår , inne i mitt rum med min plattång.. några sekundersenare blev de jag som fick platta hans hår som vanligt, kulkul... kunde inte somna om så gick och tog mig lite frukost och bråkade med jonte som ville ha med min dator på något jäval lan, jag sa nej men eftersom han är större blev de hans vilja som vann.. fick sms av min gulliga melinda som ville dra med mig till stan, så vid 2tiden gick vi mot bussen och kom på att bussarna går varanan timme till stan. så trodde vi att de gick ett tåg 20i 3, så vi tog mopeden upp till sationen och de visade sig att de ikke gick något tåg, så vi tog en fika och sen åkte vi till melinda och väntade på attt kl skulle bli 20över 3 så vi kunde åka med en buss in. när vi kom in tog vi statsbussen till bergvik och gickrunt där i 2timmar, letade efter svarta jeans och heregud hur svårt de ska vara då!! alltid något fel !! vi gav upp och gick till donken och åt lite, sen så gick vi till bussen och då kom melinda på att hon hade glömt sina kassar på donken... så vi fick springa ditt och leta, som tur var hade en kvinna lämnat in dom. så vi fick allt tillbaka! vi givk till bussen till stan ich sen till färjesta till pappi, vi gjore iordning oss och sen kom rebort mrcus billy och felicia och hämtade upp oss. Vi åkte till robert ovh mercus och såg film, step brothers! haha rikigt skön film. när kl var runt halv 12 så åkte vi till efa och stannade däri några minuter, sen blev robert rastlös så vi åkte till ringsta till olsson för de var de lagfest tydligen. där blev vi en stund och sen åkte vi tillbaka till efa igen. kl halv 3 (halv2 eftersom vi ställde fram klockan) åkte iaf jag hem och sov.
Tack för kvällen!!

Match!!

25/3-11. Skola först, 08.00-15.30.. Sen stjusade jag felicia till bosses för hon skulle äta och jag då gick och solade, lite röd nu...men de är inge fel?eller..? Kom hem vid 4 då jag städade rummet och packade, samt åt mat. Nu väntar jag på att kl ska bli halv sju så jag kan åka på samlingen. MATCH I FORSHAGA KL. 19.30. kom igen nu tjejer!!


GO UNGE

Haha tack Maria jönsson! Du fick mig att skratta ett par antal gånger så här på kvällskvisten!
Ett exempel:

life is a highway

24/3-11. Igår efter skolan följde jag med frida hem, vi gjorde varma makor och sen sätte vi oss ute i solen och pluggade lite gran, himla skönt ute när de inte blåser så mycket ! sen gick vi ut med lejsan och alfons, deras hundar. känndes lite tungt att alfons inte kände igen mig först.. visst de var länge sen jag var där men ändå.. buhu. när vi kom in satt vi oss och lyssna på musik och tog de lugnt. vid halv åtta åkte jag till KU och kollade på späck för temtiåttonde gången, men gör inte så mycket för den är himla rolig!
Gulliga frida på bilden ute i solen!

Idag var jag i skolan och vi hade slöjd första timmen och där har jag påbörjat min lila gosedjurs apa! haha. Sen hade vi hålltimme och jag och jenny och frida gick till cafét och fikade. krämbullar och cola blev de, mumma! sen hade alla andra språk när vi kom tillbaka men jag skulle göra mitt hemkunskaps prov. Fick 71,5 av 87. nöjd faktiskt! Efter de hade vi lunch och efter de språk där vi såg på film, sen hade vi gympa där vi og kollade på film om livräddning därimot. sen hade vi matte och slutade dagen halv 3. Följde med min saknade Matilda hem, matlagning, glass och en hel del skratt. Hon hjälper en alltid att få ett bra humör! :) Sen åkte jag och träna innabandy, gick sådär.. är fortfarande lite snuvig/tätt i näsan + ont i halsen så hade lite jobbigt när man skulle springa och så. Blev jävligt varm i hela kroppen direkt oxå, jätte konstigt!! när vi slutade skulle mamma komma och hämta mig, men då hade hon lånat ut bilen till grannen och min låsas pappa var påväg in till sjukhuset för hans pappa hade gjort illa sig. Så skulle gå men som tur var var Andre, anton, pontus och jocke ute och åkte så de fick köra hem mig med mopederna, jätte snällt! Dock luktar hela jag bensin nu, så blir att hoppa in i duschen!!

Matilda som äter körv og makaroner som vi gjort!


Önskelista från H&M


solen i ögonen

22/3-11. SOOOOL!! Himla skönt!  Innan sista lektionen idag så jag,frida,pontus,jenny och massa mer ute och solade oss lite. Nästan så man skulle vilja sätta på sig bikni och sätta sig i läää och sola och äta något gott? Tror nästan jag gör de! Tar på mig bikini överdelen, uppvikta byxor och sätter mig i solen en stund. Senare ikväll drar jag mig och kollar på när nilsby möter skoghall på hemmaplan. Seriefinal! Hoppas nilsby spöar skiten ur skoghall !!

dyslexi

Hej! ville bara berätta för er som inte vet, jag har dyslexi. De innebär att jag har svårt att läsa,skriva osv. Därför ser jag oftast inte mina stavfel, utan skriver saker/orden som jag tror de stavas. Kan oftas bli helt konstigt för er som ser felen direkt, men som sagt jag ser de inte. Hoppas att ni överlever att de är lite fel här och där!

plugg

21/3-11. känner mig jämt lite skoltrött då, alla NP gör en stressade och överhuvetaget prov! kan de inte bara räka med NP?? nejnej dom köttar på oss med en massa prov ändå! nu har jag ett hemkunskapsprov att plugga till, tills på onsdag, och sen har vi lab i NP-biologin. Idag hade jag B-delen på matte provet och något svenska test om något vi hade läst om. Hoppas de gick gick någolunda bra iaf!  nu känner jag mig extremt trött så som att jag skulle kunna somna sittandes..men måste plugga HK så blir ingen tupplur för mig.. Hatar måndagar!


thinking of you.

Love takes time even if it's just to heal the pain, or to understand it.
Or to get the love alive, it takes time all singel second off the day.




emma la ut dena låten på fb och skrev att han sjunger om sin fru som blev handikapad. jag lyssnade på låten och håller med henne, himla fin låt!

Dance, dance

19/3-11. vaknade upp runt elva och kunde inte somna om, så sätte mig vid datorn och käkade lite frukost. Hjälpte mamma med hennes fb också medans jag åt, hon är verkligen inte teknisk! haha men tycker om henne ändå! för att få tiden att gå har jag städat lite på rummet, tagit en dusch och diskat åt mamma. men känns som klockan står still! klockan är bara halv 3 och jag ska iväg och kolla på match vid 5.. hur länge som helst kvar! vet inte vad jag ska göra, ta en promend i solen eller kanske plugga lite? har ju HK prov på onsdag och matte på måndag och en inlämning i engelskan.. men tror jag tar en plugg-dag hos pappa i morgon ist! ikväll drar jag mig till fif och hoppas på en rikigt bra kväll!

fredagsmys!

Snart kommer rebecca över och vi ska mysa jätte mycket, massa filmer, godis och massa skratt. gillas i högsta grad!
Juste, tänkte lägga ut bild på resultatet om hur de blev med slingorna men jag fick inte til någon bra bild så man ser skilnaderna tydligt på. så ni får väl se hur de blev när ni ser mig ist :-) +att de inte är överdrivet mycket skilnad de är mest utväxten som fått slingor så hela håret blir lite mer jämfärgat, eftersom jag var blondare i topparna. För jag är väligt blond egentligen.

You and I.

oro

vi oroar oss alldesles för mycket, rädda för att göra fel. vi tänker hela tiden på vad vi gör, så vi inte säger/gör/skriver dom felaktiga grejerna så han/hon ska ''dissa'' en. tex med en kille idetta fallet, vi tjejer tycker att killen ska höra av oss och visa intresset, ta första setget, för då vet vi att vi inte gör några fel. iaf endel tjejer tror att om vi hör av oss varje dag för att kolla med killen om han mår bra fördagen osv, då tror vi att han tycker vi är jobbiga. eller? killarna tänker väl exakt lika? de vill att tjejerna ska ta första stegen och visa intresset ? allt är så himla komplicerat, önska att allt kunde falla på plats och att man ska kunna hitta en lösning, men till er killar nu? är de så att ni tycker de är jobbigt att i oroar oss för er och så? om de är nu någon som läser min blogg som är kille eller tjej som vill tala om sin osikt får ni gärna lägga en komentar, den kan vara anonym om ni känner för de. för all dena oro för oss depreimerande och de är inte bra att oroa sig för mycket i slutändan.
•Har man fallit för en person, tar de en väldigt lång tid att komma upp igen.

11.55

17/3-11.  vaknade upp utan röst och helt täppt i näsan men gick till skolan ändå och hade slöjd och svenska. Men sen blev jag jätte illamående och hade helt tappat all smak och luktsinne och hosta en hel del, så mamma fick komma och hämta mig. Kom nyss hem och nu får de bli massa näsprej och halstabbleter och kolla på one tree hill och vila, lite plugg måste hinnas med oxå tyvärr.. Mamma kommer hem med slingmedel senare, nu ska jag inte ha kvar mina ljusbrun/blond/guldiga slingor,eller ah av de som sitter kvar iaf.  utan nu ska jag bli så blond som jag brukar vara !   

Gjorde klart min halstuk idag oxå, den är lite mer gräddvit i verkligheten.


Np-biologi

16/3-11. Idag hade vi NP i NO, vi hade i biologi. Tror de gick skep åt helvete, minndes fan inte något från de andra kurserna vi har läst för länge sen.. gick ju knappt att plugga till det heller så, ah vi får väl se hur resultatet blir! vi skrev en lapraport eller något om en lap vi skulle utföra nästa vecka, hmmmm.. förstod ingenting typ men tror jag fick till de ganska bra ändå. efter NP hade vi lunch, tror inte jag har skrattar så mycket på länge! kunde ju knappt äta maten haha. Issabelle berättade en massa sjuka grejer hon gjorde när hon var liten, ibland undrar man ju?;) efter de hade vi hemkunskap i hel klass, 25elever skulle tas hand om skolans drygaste lärare.. kan ju bara säga att man fick en minuts hjälp på hela 2timmars lektionen, och jag är seriös... folk skreck, sprang runt,  kastade lappar, sudd, blåste såppbubblor de var verkligen helt kaos! haha precis så en lektion ska vara ! drog till märtha efter skolan och sov och pluggade lite,dock var de inte enkekt med en märtha och rebecca som skrattade hela tiden. men glada människor uppskattas alltid!


And what you've been out there searching for forever,
is in your hands.
And when you figure out love is all that matters after all.
It sure makes everything else seem so small.

Barnvakt

14/3-11. kl är nu 16.40 och jag kom hem från skolan för inte så jätte länge sen, jenny och jag gick och käkade deg på gh och sen åkte vi hem. nu sitter vi och pluggar för vi har hur mycket som helst i skolan nu.. får lite smått panik men men... kl 6 åker vi och är barnvakter till karin och martin, kommer bli jätte bra :)
Solen börjar komma fram, de gillas av sofia !


sunnanå-hagfors

13/3-11. blev väckt vid 11 av pappa, men somnade om och gick upp vid 12, åt frukost och sen somnade jag i soffan i en och en halv timme... hmm tror någon var lite trött efter gårdagen kanske? vaknade vid 2 och då var maten klar så var bara att äta och sen packa och åka till kil för att lämna jonte hos mamma och hämta mina matchgrejer och sen köra till samlingen till matchen. sofia och johanna åkte med mig och pappa till hagfors vi taggade i bilden med massa abba låtar och lars winnerbäck! tog väl ca 1,15 h till hagfors. vi byte om, och började spela första, vi spelade sådär mycket förvirringar och okonsentration, men ett mål fick vi in. andra perioden började och vi skärpde till oss, 2 mål till och hagfors fick in ett, precis innan fick vi en utvisning. pause. sen sista perioden, vi hade fortfarande en mindre på planen men var ganska jämnt ändå, men hagfors tryckte in ett mål. men inte mycket senare gjorde vi ett mål oxå, kändes som att hagfors började lunga sig och inte hade så mycket ork kvar. så vi fick ett bra passnings spel och vi sköt in ett mål till. matchen var slut och sunnanå vann med 5-2. härligt ! nu är de bara hertzöga och GS86 kvar att försöka vinna mot, så blir vi segrare. kom igen nu!!



Go låt! dock funkar de inte för tillfället att få den liten utan ni får se musikvideon oxå!

Rocking youre mind

12/3-11. club nordic på nöjes var mycket bättre än jag hade förväntat mig, mycket dans och människor överallt.
Några bilder från hos märtha innan vi drog med goa brudar.







Tack: Klara hugosson, Matilda larsson, Märtha wall, Linnea eriksson, Melinda jörmar ♥


hoppas på en bra kväll!

12/3-11. kom nyss hem från pappa, nu ska jag fixa lite sen dra till märtha och hjälpa henne med att städa och så innan de andra brudarna kommer! senare på kvällen drar vi till nöjesfabriken så kommer inte blogga något mer idag! hoppas på en rikigt go och bra kväll för alla!

temadag + mys

11/3-11. idag hade vi tema dag i skolan om andra världskriget, förintelsen och de, först fick vi se lite bilder och läraren pratade i ca en halv timme. var sjukt hemska bilder, döda barn mm. jag fick en lite tårar i ögonen kan jag erkänna då. sen fick vi skriva om förintelsen, vems fel vi tyckte de var, och om de kan hända igen tror vi. sen fick vi lyssna på någon som heter alexander bengtsson tror ja? han berättade om rasist/nazister. var ganska intressant hur andra folk resonerar med saker och ting igemförelse med en själv. efter de hade vi ganska lång lunch sen kollade vi på en tysk film som är verklighetsbasserad. handlade om att läraren skulle kolla om de fick att eleverna blev som tyskarna och hitler typ, de var faktsik jätte bra! slutade kvart över 2. skön dag! vid 5tiden tog jag och märtha tåget till kd för att kolla på rebeccas match, skåre-helton 20-18, grattis rebecca! sen kom pappa och hämta oss så köpte vi godis och åkte hem till färjesta och myste jag och märtha. gulligull!
joo juste.. innan vi tog bussen från tåget till matchen gick vi på stan och jag tappade min ''kort plånbok'' så den är borta nu.. älskar livet....

dagens outfitt

Min söta märtha

Och slutligen min söta lillebror med mina brillor!


ölbrillor

Riktigt skön låt om jag får säga de själv! haha

finns folk till allt.

ville bara berätta hur mycket jag stör mig på folk som inte orkar hålla käften och hålla sig till sitt egna. utan sprider falska rykten och pratar skit bakom ryggen, och som gör världens största sak av en liten grej som ett ord. haha alltså blir så fruktansvärt irriterad bara. skärp er..

fina flickor

09/03-11. började skolan med 2timmars SO inte världens roligaste.. somnade flera gånger och vaknade direkt med ryck, lite pinsamt.. men vad ska man göra när ögonenlocken inte håller uppe då?? vi hade engelska sen hemkunskap. lagade soppa och bröd med frida, var rikigt gott faktsikt! efter de gjorde jag mitt SO prov de gick bättre än vad jag trodde, eftersom jag inte var berädd på att göra de idag. kom hem och sen drog jcg rebecca och närtha iväg till stan och kollade inte. lagade klockan och köpte ett linne. vi skulle kolla alsvenskan kl 7 på sunsta så de var dax att ta bussen upp och kolla handboll. helton-höök något? heltom var lite bättre men de var ändå spännande. slutade med att helton vann med 22-19?eller? ah jag var inte helt insatt eftersom jag inte tycker om handboll, förstår inte och tycker de verkligen inte är roligt någon stanns! haha men men hade lovat rebecca att kolla. sen åkte vi hem runt 9. tack för en bra eftermiddag ♥


Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure

Dionne Warwick with Elton John, Gladys Knight & Stevie Wonder – That's What Friends Are For



If I let you go, I will never know.

Hittade en ''lista'' av vad tjejer vill ha ifrån en kille. Iaf för mig stämmer deta upp till 100%. och jag är nog inte ensam. KILLAR LÄS OCH TA IN.

1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..! (tjejerna uppskattar detta väldigt)
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
46. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!


De kommer och går.

nu var de ett tag sen jag bloggade, har inte haft så mycket sug alls att blogga, men nu fick jag något ryk och ville göra ett kort inlägg. nu har vi precis haft sport lov och de har varit underbart skönt! svenska nationella är avklarat men mer NP inväntas tyvärr. blev magsjuk innan lovet och då missade jag 2prov, första världskriget och ett matte prov. så lite av lovet har man fått pluggat.. men varit tid över för massa annat oxå. har nyss börjar umgås igen med märtha och rebecca, kan inte säga mer än dom gör mina dagar. de är underbart när man är med kompisar man inte varit och träffat på länge om jag får säga de själv. uppehåll från innebandyn hade vi under lovet oxå, lite töligt faktisk. men imorgon har vi tränning och jag är verkligen sugen på att spela igen! nu vill jag verkligen inte åka på fler sjukdomar, så jag kan börja tränna mycket igen och geet back on track. nu ska jag lägga mig och kolla lite på OTH. missade gårdagsens avsnitt så de blir att titta på de ikväll ist..oth de är verkligen råbra, tröttar aldrig!
Godnatt!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu