Trolololol..

Det tog mig ca 1 min att nå ditt hotmail konto efter jag läste att du varit hackad.. Varför lär sig aldrig folk?
Säkerhetsfrågan knäckte ja på första försöket, "Mat som du alltid gillat" svar:pizza
Oj vad svårt...
Det är ingen som sitter och försöker komma på ditt lösenord man använder bara säkerhetsfråga, men som tur är så är den borta nu så du kommer inte bli hackad mer :)
Om du inte har lösenordet till bloggen så får du be riktigt snällt för att få tag i den.
//Trollface

Blogg hackad..

Bloggen är hackad men nu har ja fått tillbaka den :) När ja ändå skriver får ja dra iväg något intressant också, Ja har mot all förmodan hittat en kille ja faller lite extra för :o
Förresten som ni någ i mitt Facebook inlägg hade ja kommenterat:
Kissen missen i mitt <3 så menade ja i prutten

Cyklade över min katt idag

Fyfan ja mår piss verkligen.. Ja cyklade hem från affären. Något tragiskt hände.. min katt sprang rätt över vägen och ja cyklade rätt öven den. Fyfan asså.. ja ramlade av cyklen och rätt på katten. :( Den bröt två ben och får ha en rullstol efter sig nu.
Carl <3

Söndagsmys

Ligger i sängen och ser på ''fråga olle'' och äter godis. Ska snart gå igenom provet som jag ska ha imorgon, Sen blir de läggdax! Natti ♥

VÄRLDENS FINASTE KANIN ♥





I'll be your soldier

I'd get it if you need it, 
I'll search if you don't see it, 
you're thirsty, I'll be your rain, 
you get hurt, I'll take your pain. 
I know you don't believe it, 
but i said it and i still mean it, 
when you heard what i told you, 
when you get worried I'll be your soldier.



vinst!

Lördag, vakande upp runt halv ett efter att kommit hem utslagen och trött efter en skön match mot hagfors. som slutade med vinst till oss med 4-3! Verkligen så skööönt att vinna mot dom even fats jag inte spelade såmcket alls, för jag har varit sjuk. Men alla gjorde ett rikigt bra jobb! Igår var de ju oxå 11/11-11 11.11 Som jag såklart missade.. som vanligt när jag tänkt att se sånt. Efter match drog ja till paula på tjejmiddag, han inte vara med så länge eftersom matchen sluade tio. Men trevligt att träffa dom gammla tjejerna från högstatiet. 
Just nu sitter jag nere i vardagsrummet och kollar på när lillebror och pappa gör chokladbullar och den minsta lillebrorshan ligger på golvet och sover. Samt marie står och lagar mat, mitt liv äger eftersom jag degar medans de andra arbetar.  Hihi

PhoneArt

http://www.facebook.com/PhoneArtAB
Nyss gillat & delat denna bild för att ha chansen att vinna en fullständigt maxad iPhone 4 enligt bildens utförande! Tror inte jag kommer vinna, men får väl se ! Skulle verkligen berhöva en ny, för min krånglat och spruckigt igen utan anledning. Plus att dom var grymt snygga, speciellt den guldiga! :-)


brunhårig

Onsdag- idag färgade amanda mitt hår ljus brunt, är skit nöjd men ska nog kanske färga lite mer mörka slingor närmare jul eller något. Men så länge så får de va så här. Skönt med lite förändring!


Lyssna inte på rykten, låt dig få en egen uppfattning av personen innan du dömer någon på förhand.

 



Gofika

Tisdag-Idag var de skola som vanligt. Fick reda på matte provet vi gjorde innan lovet, roligt med F.. omprov nästa onsdag, underbart.. Men som plåser på såren fick vi kanelbulle och kärleksmumms på sista lektionen. Åkte hem med tre bussen och sitter nu i mitt rum och ska plugga lite om jag orkar. sen dra ner och sola förhoppningvis, inge kul att vara blek. Sen kl åtta ikväll är de träning, hoppas de går bättre idag än igår iaf! :-)

Skönt med lite sol också så där på en höstdag!

skola-jobb-träning.

Måndag 7/11. Sjukt jobbigt att gå upp i morse efter att sovit länge på lovet, så sov inte värst mkt menmen. de var inget att göra åt, utan bara å upp.. Har inte så mycket att berätta om, var i skolan till tre, jobbade 5-halv 7 och trännade 8-9. Sen hem å duscha, käka gröt å nu ska jag lägga mig och läsa en bok, i hopp på att john blund kommer! Natti ♥

insperation






Sååå sugen på en tatuering, men vet inte vad jag vill ha än rikigt. Här är några förslag som jag skulle kunna tänka mig!

Deg dag

Söndag, uuuusch vad trött jag är ! Var ute igår och somnade sent, vackande flera gånger oxå. Inge kul, drömde att de var hundrar neranför sängen så när jag vaknade undrade jag vart dom var. Rikigt skum dröm, haha. Efter som de är söndag så blev de att dega, och såklart köpa pizza! Mumma. Efter pizzan så satte jag mig vi datorn, tänkte plugga men nej så blev de ju självklart inte... Duktig jag. blev extremt trött runt fyra, eftersom de är mörkt ute redan då, gillas inte! Så fick göra kaffe och pressa i mig för att få energi. Satte mig nyss oxå och skulle göra lite ''klipslockar'' på dockan. Men kände, noppe detta går inte.. så gav upp haha. Nu ska jag nog föröska iaf gå egenom engelska glosorna, för hinner knappt de till veckan. 
Over and out

Så ska de se ut, nästan iaf.

Natthumor!


hhahaa vet inte hur många gånger jag och hillevi kollade på denna inatt. så sjukt rolig är han!


Hackers kommer ta över facebook?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13888401.ab
Frågan är ju nu om detta verkligen är sant eller ej? Kommer fb verkligen stängas ner av någora idioter som inte har något liv utan vill förstöra andras? men ändå lite skönt om Fb försvinnner, så man kan bli lite socialare i verkligenheten. Men många minnen ligger kvar, från bilder och inlägg osv. Lätt att säga att de kan bli skönt nu, men tror ärligt att jag kommer vilja gå under jorden om fb nu kommer försvinna imorgon. Enligt forskare kan de stämma, så vem vet. Vi får väl se imorgon. LÄS PÅ LÄNKEN !

Natchos mys

Fredag. 11/4-11. Förlåt för att ajg inte ha bloggat så mkt, men jag har varit sjuk osv. Inte orkat rikigt. Men nu är jag på benen igen och ska försöka bli mer social till bloggen. Hämtade upp Hillevi vid tåget runt åtta och sen åkte vi hem till mig och gjorde natchos. rikigt gott! Nu ska vi dega lite, kanska dra ut en sväng och visa henne fina kil.. ;-)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu