Hej

Nästan glömt bort att jag har en blogg, men nejdå, den är allt kvar. Jag har gjort så mycket på senaste tiden. Haft stressen i kroppen hela tiden. Lite snabb titt på vad jag gjort:
-fyllt 18
-har tjejmiddag
-krogrunda
-gjort klart massa i skolan
-mubblerat i lägenheten
-haft maja i skolan för att testa ut balfrisyr
-jobbat
-grillmys med freddis, soffan å petter
-klippt och färgat en massa människor
-fått svante till en svanta. Shes a girl
-shoppat klär, de va ja värd

Och imorgon är de valborg, vad ska man hitta på? Ingen aning.

 


Sling, klipp, färg

Idag har vi lyssnat på en som pratat om attityd, självkänsla, energi osv. Jätte intressant faktsikt! :-) efter lunchen körde jag på körskolan igen, de närmar sig nu! Direkt efter jag kört åkte jag till skolan och fick mitt hår slingat, för länge sen. Jappjapp, de blev as bra, min bästa amanda, äger. Gå till henne om ni behöver klippas eller slingad eller färgad. (Skoja,kom till mig ist... Hehe)
Hon klippte mig med, DE VA ÄNNNU LÄNGRARE SEN... Tack och bock . Super nöjd, snygg i håret till min 18års dag imorgon!! HIHI.
Inatt sover jag hos mamma, kärlek


France

En vecka i juli ska my familjaaa till Frankrike och bo i kusinernas sommarhus. Fint att spendera lite tid med släckt och förhoppningsvis min freddis. #längtar


New in

Två söta trosor i favorit modell, perfekt.


Lördaaaaag

Lördag- idag har jag och sofie varit effektiva! Vi städade hela lägenheten och mublerade om totalt. Nöjd med resultatet, sköt med förändrig. Vi gjorde även äppelpaj som va gööör go. Vid sju kom freddis hem, oc hela kvällen!


Fredag-lördag

I fredags hade vi salongen till lunch, vi klippte klart "lika längder". En av de svåraste klippningarna faktiskt, man måste hela tiden va superduper noga. Efter lunch hade vi redovisning, vår grupp hade 90talet att prata om. Jag som verkligen hatar att stå där framme och läsa, klarade de faktiskt väldigt bra. After school åkte jag å amanda te stan å åt på carli. ÄNTLIGEN någon som ville följa med! Tokig i yoghurt glassen. Senare kom sofie och amanda drog te torsby. Soffan å jag köpte godis å drog hem till mig, one vanligt fredagsmys.


Never tell the truth

Va inte ärlig, säg inte sanningen, va fake, driv folk till vannsine


Tacotorsdag

Sofie och amanda och tacos och skatt och dansband och sånt som gör en glad .


Kil

Efter tre bra dagar i kil med fialotta, är de måndag igen. Usch de tar imot. Fyllspeckad måndag. Fyllspeckad två veckor fram. Nästan så jag får panik, skoja, jag har panik. JÄVLA STRESS. På allt. Usch fyfan.


Hellojjhelloojj

Idag vaknade jag av en gosi svante som ville gosa med mammi. De gjorde vi, massa. Eftergårdagens myskväll med jullebulle så var jag trött i morse och sov ganska länge ändå. Mamma hämta mig å svante vid ett, då åkte vi hem till kil, mamma å jag har nyss solat. Snart ska vi städa å äta mat. Ikvällingen ska ja träffa sofia, bra dag


Ändrade planer

Påväg till kil för att kolla på cup med elona och sofia, kil<3


Den här dagen, kommer vara bättre

Godmorgon! Solen skiner och jag försöker att se de posetiva i mitt liv och stänga bort de andra. Nyss vaknade jag upp med en gosig bebissvante som ville mysa, de tycker jag om. Han är så go. Sen vid tre ska jag träffa fredrik en sväng och hjälpa han välja jeans på stan. På kvällen ska jag och jullebulle mysa med lets dance. Detta kan bara bli en bra dag. Njuuuutttt av sooolen nu alla fina!


Dagens

Igår rikettan å övningskört. Myst med mamma i kil. Idag har ja övningskört på skolan igen, väntat på tider extremt mycket. Ger mig huvevärk. Ska snart ut å ät med jobbe, gött ska beställa massor


Rikettan

Efternattens lilla sömn och gårdagens skräckupplevelse är man inte så pigg för att sitta på rikettan. Mycket kaffe med mycket socker får rädda mig


One day, I break


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu