match/brudkväll.

felicia,jenny,frida,elona,malin,sanne och alice höll mig uppe på kvällen till lördagen, haha tack för de ni är undebara;). på lördagen vaknade jag vid 10 för hade samling kl 11.15 för hade match i munkfors. bilresan blev med elona som vanligt, elona har fått en systemkamra nu å, så de blev kort på matchen. matchen var jämn hela tiden men slutade med 1-1. bra jobbat! blev skadad på matchen å, men de går bra, fick ett stort sår och nu är smalbenet uppsvöle så gick på krykor sedan. när jag kom hem så fixade jag lite innen ja åkte till felicia där jenny och frida oxå var. vi gick och köpte mat, kycklingfelé och potatispratäng. felicia skulle äta på hennes pappas resturang men matan blev så drygt tyckte hon så hon följde med oss och åt ist, haha. vi lagade mat och såg på film, sen kom läcke och alex så gick i ut en sväng med dom och hunden, felicia var helt vid och höppe runt i snön, så hon var helt blött när vi kom in, hahah. vi kollade på filmen long weekend, grymt bra var de iaf! sen så tror vi att de spökar hos felicia, vi hörde massor va ljud, vidrigt! sen somande vi väl vid 4halv5? älskar er brudar ni är bäst!



snö snö snö, snälla föööörsvinn!


barnvakt.

22/2-10. skolan idag, drygt men vi har ''ygnves danskus'' dena veckan, så de är ganska så soft. inga gympa lektioner på hela veckan och allt, gilla! efter skolan så gick jag och jenny och skulle köpa pizza så skulle vi ta en genväg, så gick jag och så trodde jag att de var ''hård snö'' så gick jag där och så tappa jag balansen och sätte foten i all snön, de gick snö nästan så hela benet försvann, JAG HATAR VERKLIGEN SNÖ!.  sen pluggade vi medans pizzan skulle bli klar, SOprov på fredag. och jag kan verkligen inget.. aja sen åkte vi hem och bara chillade innan vi skulle till martin och karin. skulle vara barnvakt åt dom, så jag drog med jenny ditt å. vi såg lite på tv och fikade, sen spelade vi oxå sims3, haha. vi åkte ditt vid 18.00 och åkte hem 21.30, mys vare! världens goaste ungar säger jag bara! nu har ja nyss gjort en smörgås och är nyduschat. blir sägen snart.

IN MY HEAD-JASON DERÛLO.


sextondefeburaritjugohundratio

dagen var ganska bra förutom att magen är helt cp. hade so först drygt som vanligt, sen hade vi A,B-tid såg på film i aulan, haha somnade 2gånger, filmen var inge bra och jag fatta inge, de var någon klimat film. ''en obehagliga sanningen''  tror jag den heter? sen hade vi musik och vi fick reda på provet. VG jag är faktist nöjd. sen gick jag, sarah, nicole och paula till willis och sen gick vi till musik skolan och då mötte vi en gubbe. HAHAH, han typ kolla på oss och låt som en annka eller nöe, vettefan, sen höll han på som fan. hahhaha så jävla sköön. aja sen fick vi och köpte nybakadbulle, fyfaan vad gott! älskart. sen hade vi språk och då sluta vi kvart över 2. efter skolan följde jag med elona hem, vi gjorde nuddlar och sen pluggade vi lite. sen hade vi träning men kunde dock inte träna p.g.a förskylning och magproblem, så jag åkte hem och åt och plugga. har engelskaprov på torstadg och jävla biologi prov i morrn. (n).

har ny design på bloggen.
tack nickie! ♥

http://nickielidstrom.blogg.se/

TJENARE.

ELONA ÄR BÄST! / sofia. ♥

lördag/söndag. 13/14-10.

Dagen började med att jag vaknade hos jenny och frida, vi åt lite frukos och såg på tv. sen kom pappa så skulle vi ut och äta i stan, maten var god för en gångs skull.. hatar resturag mat, verkligen inte gott! aja, fick mig ett brunt flättat midjeskärp från sisters å. sen hämta vi brors dator hos nån fr han hade söve där och sen skulle han tränna. sen körde pappa hem mig och då packade jag saker till sen, åkte till jenny och frida, där julia var oxå. niceee, vi satt i köket med en varsin dator. såg bra ut? julia.

sen gjorde vi pizza, helt jävla misslyckad smakade fan salt.
jag tror seriöst vi måste gjorde fel med de, hahha.

sen blev de att bara chilla med brudarna igen vid datorn.
extremt sköööööönt. haha aja vi kanske inte var så lunga men ändå.
i love you grils! ni gjorde min verkligen min helg värd.





sen vid halv 2 kom julias bror och hämta henne, så när hon hande åkt städade vi, och frida spillde såklart ut coola i hela kylskåpet, så jävvvla bar gjort(y). blev ju att städa mer,.. TACK. 
efter de så gick vi och basta, gött.
kl var halv 4 så gick jenny och duscha och jag och frida saprang ut i bikini och slängde oss i snön, såå jävla härligt! var inte ens kalls ;s.
sen spring vi in och basta lite till, och sen sprang vi ut igen och åkte pulka i bikini? fyfan lixom.?
måste sett bra ut för om någon såg de.hahha, så nu sitter vi här helt pigga och ska sätta på en film. kl är nu 04.51 på morgonen. känns bra med skola på måndag och allt.
juste idag? eller hur de nu blir äre ju alla hjärtans dag. hoppas alla får en skön dag.
gooooodnatt så länge.

SÅÅÅ FINT, vill ha!


lilla vm.

6/2-10. lilla vm i hagfors, skööönt att gå upp 8på en lördag?. veeeeerkligen inte,  åkte med elona till hagfors, tog väl ca en timme eller nåt, fast de kändes ännu mer, var så jävla trött. när vi kom fram fick vi dela omkläddningsrum med munkfors, de var märthas gammal lag så de var helt okej. första matchen var vid 11, de var jämt men vi förlorade med 3-1 mott kristenehamn. sen blev de att äta någon innan nästa match som var kl 14 tror jag? aja den spelade vi oxå jämt, vi hade nog 100ggr så mycket skott på mål än vad dom hade, men vi fick dock inte in bollen. matchen slutade 2-0 till filipstad. efter matchen försökte jag och sofia sova lite, gick ju inte så bra när de var folk som var överallt, haha. kul vare iaf, johanna var övertrött eller nåt? haha, så jävla sköön. nästa match spelades kl 5, vi mötte örnen och vi hade som vanligt mest skott på mål, men bara ett gick in. matchen slutade 1-1 och vi gick inte vidare. filipsatd gick vidare. men vi splade grymt bra efter som dom vi möttespelade i 2div över oss.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu