onsdaaag med melli ♥

Började dagen med att sola vilket gjorde att nu är jag väligt bränd, mycket trevligt. Sen åkte vi hem till melindis och bakade kakor och lagade mat. Myste mycket i solen också såklart! Sen imellan 5-7 tränade vi, jag på innebandyn och hon på KMTI. Nu sitter jag i sängen och ska snart sussa, imorgon bär de av till Charlottenberg för att träffa Martine! 


Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering på bloggen, men jag har faktiskt inte haft något att skriva om. Ibland går de inte hela vägen och man orkar inte jämt, så ist har jag vilat. Var inne på min gamla datorn, kollade igenom en massa bilder från ''förr'' och tänkte bju på några. 





Så här såg de alltså ut för mig för ca 2 år sen, eller ja, 1,5 och en väligt lång tid. Och jag saknar dessa flickor något enormt, ibland känns de som att man inte riktigt vet vem man är för man inte har sina andra två halvor med sig.

Vår känslor, underbart!

Äntligen mer plusgrader och sol, kändes nästan som vår idag. Så himla mysigt, hoppas de håller i sig såhär nu, vore! Tänkte lägga upp några bilder från skridskoåkningen idag på idrotten :)
Nu väntar ja på bussen för att åka till stan, ska antagligen se på nattinnebandyn men får se om jag orkar, är ingen direkt nattuggla plus parmanent prov imorgon..


Back in the days


Miss my blondie hair. Som tur är ska jag slinga håret efter lovet, då hoppas jag verkligen att jag får tillbaka mitt blonda igen. ♥

Ledigonsdagsomaldrighänderannars

Onsdag- underbart att vara ledig, att kunna sova ut för en gång skull. Det var behövligt, lovar er. Så istället så sov kag ut med min otroligt mysiga fredrik och sen drog jag till gymet med sofia. Nu äter jag och ska snart ta bussen till träningen, blir att kolla på den för hostat och förskyld än.. :(


summer feelings

Sitter och tänker på de där med jeans shorts med nitar, jag tycker de är sjukt snyggt! Så funderar på att beställa ett par och samt klippa i sönder mina extremt goa jeans och sen sätta på nitar själv. Personligen tror jag de kommer bli bra, men vi får väl se när jag vågar klippa och klista ihop detta.



Min kärlek <3

Nyss gjort prov och väntar på lunchen nu, får se om ja stannar kvar eller åker hem. Känner mig inte direkt på topp..


Kiss me

Söndag- Börjar bli sjuk, nysser jätte mycket och snuvar..hoppas de försvinner snart!
Nu ligger iaf jag i sängen med fredrik och gosar, fick han att stanna en dag till hihi.
Vi ska snart kolla BB och plugga lite på mitt prov som jag har imorgon, his my tutotboy ♥

On the train to fredrik

Drar och tofflar lite, skridskor och massa mys!!


when you can see it coming


Torsdag- filmen igår var jätte bra, och bredvid mig satt de två äldre damer och när personalen kom in och hälsa alla välkomna oså sa den ena damen till den andra '' hörde du de där?'' -''nja de första hörde jag iaf'' haha trodde jag skulle skratta ihjäl mig. hhhihi men ah.. idg har jag varit i skolan, vi var på sats idag, körde någon as kneppig grej, skkit jobbigt! kände som fys träning... fast lite roligare! Nu ska jag plugga och sen dra till gymmet med sofia. Har fått 4 läcor/prov att fixa under helgen, go girl...

Bio mys

Sitter inne i biosalongen med fredrik, vi ska kolla på "en gång i phuket". Den verkar bra så hoppas verkligen de nu, bloggar mer ikväll kanske. Pusss


Världens bästa alla hjärtans dag

14/2 = alla hjärtans dag, och jag har aldrig egentligen sett fram i mot alla hjärtansdag fråns denna. För att iår kunde jag fira den med bästaste killen i hela universum. Han är verkligen den underbaraste av alla, älskar han fruktansvärt mycket!


Åkte hem med fredrik och sen när vi kom hem kom ett blomserbud till mig, öppnade och såg världens finaste buket från fredrik!! Rosor, en nalle och ett kort som de stog så gulligt på så grinade lite, för söt är han! Kan mig ragt igenom vad jag gillar, hur bra som helst. Den absolut bästa alla ♥ dag presenten jag fått i hela mitt liv.


Sen åt vi lite tårta och smått och gott, hhihihi fetaste tisdagen på länge!

Tack Maja, godaste!

Maja bakade hur goda cupcakes som helst till hela klassen, godaste jag ätit och sen så var dom ju hur gulliga som heslt. Hihih tack majjiiis♥

Måndag, dagen innan alla hjärtans dag.

blid som hillevi tog i höstas, saknar de blonda!

Sitter på svenska nu, nyss gjort klart arbetet så då fick vi gör vad vi ville, fritt arbete. Har bara engelska kvar sen slutar vi för idag. Får se om jag orkar gå på engelskan, har ont i magen och sen måste jag ficka alla hjärtans dag present, eller inget måste kanske men vill göra de för han är så go hihi. Efter skolan blir de jobb sen hem och sova, plugga om jag orkar..

Världens oturs vecka

Haft världens otursvecka, nästan allt har gått fel. Klarade inte heller parmanentprovet, vilken var sjukt irriterande! Missade lagfesten och läste fel kap.

Fredrik följde med mig hem på fredagen efter provet och på kvällen spydde jag i två omgångar.. Blev en ganska omysig kväll men de tog vi igen lördag-söndag:)
Nyss insett att jag läst på fel kap. på engelska boken, härligt!! Nu ska jag och freddis göra plättar om vi orkar. Han sover här inatt igen, underbart!! :)
•Vi åt nybaktabullar till frukost i morse hihi, mamma hade bakat en massa!


Parmanent prov..

Fredag- sitter på bussen på väg till skolan, ska nämligen ha parmanentprov. De är jag så jävla nervig för att klara, eftersom vi bara har EN TIMME på oss och allt måste vara helt perfekt. Alltså :
- 90• från huvet
- topparna får inte vara utan för toppoappret
- topparna måste vara utspriga i pappret
- raka passér ( alltså den biten man drar ut)
-bennan får inte vara sne, utan precis på huvet
- man måste oxå ha med planering, och massa annat i detta.
- sen får man inte dra oraka bennor..
Detta är allt jag kommer på just nu, men de är mer än så.

 

 


Dont leave me desperat and alone

Torsdag-dagen började med bowling i skolan, jag vann på vår banna, hihi!! Sen drog jag martine och linni och åt pizza / kebab. Fira lite? Hehe. Sen hade vi svenska och matte, segr värre. Nu sitter jag på vårdcentralen, och jag tror fan alla heter sofia, vet inte när de är min tur.. Haha! Aja, sen blir de hem och tränna lite parmanent. Lovat mig själv de, får väl se om jag somnar eller inte, hungrig är jag oxå! Uusch..

 

 


Mår dåligt, orkar inte, bajs, brb träning, ska dö lite mer.. Okok hejdå


Försov mig igen.

Bra start på denna vecka tycker jag, eller? Försov mig i morse, vaknade 08.38 och började 09.00 så hade jämt lite brotom då..Slängde på mig kläderna, och cyklade som en dåre till skolan. Var där 08.52. Aldrig varit så snabb!! Kom dock osminkad, hungrig och ofräsch men vadfan, jag hann ju.. ;)

Skolan idag var seg, matte, naturkunskap och YT. Världens ''catfighiit'' på vår mentors tid oxå, haha alla ville sluta olika för att hinna med bussar osv, blev nästan lite sur på dom som bor långt bort. Visst jag skulle åka vilja gå tidigare för att slippa vänta 2h på nästa tåg/buss. Men dom visste ju redan att när dom sökte detta kommer inträffa så dom får bara gilla läget ibland då. Aja, ska inte vara neg och elak nu, för vill verkligen vara glad men de känns som dom här veckodagarna kommer att vara lite deppiga, alla kan inte vara glada jämt.

Fuck det där med att äta nyttigare, man blir fan inge gladare bara för de.

Lev livet i nuet, allt annat är ännu osäkert.


Hate crazy mondays

Hej måndag jag hatar dig mer än ord kan förklara!
Haft världens jävla oturdag idag, ingen har gått som jag viljat! Började med att jag knappt kom ur sängen, sen hittade jag inte sakerna jag skulle ha packat ner. Efter de så kom vi in i klassrummet och det var typ minus grader. Sen skulle vi göra en "testparmanentt" och då gjorde jag och emma fel först. Sen på sista lektionen så gjorde vi inget typ, satt och läste i boken för att få tidsfördriv. Så då missade jag min äckelbuss till kil som går en gång i timmen bara. Sjukt störande! Och tänk på att jag var hungrig igenom allt detta, och då är jag världens bitch. Lovar! Sen när jag skulle till jobbet så skulle vi leka med alla 6-7åringar och även fast jag var "jagaren" så jagade alla 12 barnen mig, trängde upp mig i ett hörn och sa "du har bröst, jag ser din bh, kolla din rumpa" sen kittlade mig till döds..

Sist men inte minst, bussen kom 2min för tidigit så fick springa till den, och när jag kom in var jag helt anfåd så kunde kanppt säga nåt, då blev göbben som körde skit sur och sa "TACK HETER DE!!" wooww lugn farfar jag vill ha luft!!!!!!!!


Seg söndag och tungförlust

Söndag=gameday.. Matchsamling kl tre och matchstart 15.30. Slutade med en riktigt spännande avslut, vi tog igen från 3-6 till 6-7 men de räckte inte hela vägen så de blev förslut. Menmen, vi tog dom på borta föra gången så man ska inte gå ner dig för de. Åkte hem och duscha, och nu ska jag göra mig mackor och varm oboj och läsa engelska.. tråkigt, men om man fått en varing om F i de så måste man offra sig vilket man vill eller ej..


Fixade frukost på sängen åt mig och fredrik i morse, hihihi.

• Dag 11 – Något jag ska göra innan jag dör.

- Gå på massa festivaler
- Ta studenten
- Bli halft känd igenom jobb
- Gift mig, skaffa 2 barn
- Hjälpa fattiga/sjuka barn
- Lära mig att älska min kropp för hur den är
- Se och uppskatta dom små sakerna
- Resa utomlands
- Skaffa en mer igen stil


• Dag 12 – Min favoritfödelsedag.

• Dag 13 – Detta ångrar jag.
• Dag 14 – Smeknamn jag har och varför.
• Dag 15 – Min favoritresa.
• Dag 16 – Det här får mig att må bättre.
• Dag 17 – Det här får mig att gråta.
• Dag 18 – Mina rädslor.
• Dag 19 – Någon/några du alltid har roligt med.
• Dag 20 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med...
• Dag 21 - Någon/några som går dig lycklig.
• Dag 22 - Bästa nyårs minnet.

Värdelösa fredag ♦

Såja sofia, bra jobbat! Somnade kl 18 igår och vaknade 0.16 eller nåt, gör kul. Skulle egentligen varit med melinda, men jag somnade ju så, schyysssst kompis jag är.. Konstig nog var jag trött när jag vaknade, så såg två one tree hill avsnitt sen somnade jag igen. Vaknade runt tio imorse och nu ska jag städa, äta, sola om jag orkar sen kommer kanske gosen. hihi saknat han fast jag såg han igår ♥

Curler



Idag har vi håll på att göra klart våra Curler frisyrer vi kommit på själva, min är högst upp och under min är Linnis :-)

1 Månad ♥

Har en månad med Världens underbaraste idag, så sjukt lyckig att jag träffade honom. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig, för du är verkligen perfekt för mig på alla sätt. Det har bara gått en månad, men ändå kan jag se flera komma. För när jag ser dig, pirrar de till i hela magen, och när du kysser mig så får jag den bästa känslan i hela världen. Som är helt omöjlig att förklara, för de finns inte ord om hur mycket jag älskar dig. ♥

Matteprov check!

Sitter på bussen på väg till träningen. Är lite sen men de var bara pga att jag stannade kvar i skolan och gjorde matteprovet, klarade de precis! Jätte glad, för har verkligen as svårt med matte. Nu hinner jag ej blogga mer för ska hoppa av bussen och gå in för träning. Bloggar mer ikväll, puss!!

Vet inte vad som är felet med min mun, bara väldigt fin.. XD :PP ^^


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu