tjugoåttondededecembertjugohundranio.

i går blev de bio med jenny och frida. vi såg now moon, jätte bra film om jag ska vara ärlig. jag har gråttet i ögonen hela filmen. haha, aja pappa kom och hämta oss på kvällen och så åkte vi till hem ditt.  vi satt uppe länge och bara pratade sen gick vi ut och tog en promenad när kl var 01.00. kallt men jag kände mig inte bra så jag ville ta luft. när vi kom in så sätte vi oss i sofforna och pratade, vi fixade lite kakor och saft oxå. vi la oss vid 4 tror jag. på morgonen så åkte vi en till stan för att kolla praoen, sen åkte vi hem jenny hem till sig men frida följde med mig. vi åk mat och gjorde i ordning oss. kl närmade sig 5 och fridas pappa kom och hämta oss för vi skulle till elin och en till robin. när vi kom till elin så satt vi och kollade på film med hennes små syskon medans elin gjorde sig klar. vi hämtade in deras hästasr innan vi åkte. elins stora syster körde oss, och när vi kom fram så gjorde vi natchos. vi var jag, frida, elin, robin, ludde, ola, marcus, martin och philip. vi såg på film å BRÛNO. hahahah jag har sett den flera gånger men den är skit rolig. om ni inte sett den se den! aja, alla utom martin sov hos robin och marcus, vi gick väl och la oss när kl var halv 4? men frida vägrade sova så vi blev pigga tack vare henne. tack frida... vi gick och väkte robin och ludde. ahaha, sen satt vi nog där tills kl var halv 6 när jag blev trött och då gick vi in och la oss igen. jag och elin somnade men inte frida.
tack för en grym kväll!.


shoppppppppning.


jenny eriksson och sofia alexandersson.
västarena och halsbanden är från vero moda.


tjugotjundedecembertjugohundranio.

oj. nu var de länge sen jag blogga. ja som sagt jag hade jätte mycket prov och läxor dom sista veckorna i skolan så då belv de inget bloggande. sen blev de ju lucia, det är jätte fint! sen var de jul då, firade jul med pappa och hans släckt på tisdagen, mysigt att träffa alla igen! jag fick: en scarf, en halsstuk, present kort, skor, klädder och lite mer. sen på kvällen sov jag och min bror kvar hos min farmor. på morgonen så åt vi mat och farmor klyppte håret på mig. sen när vi var klara med de, så åkte vi till min syslig och och sa hej och sannade där i en timme drygt. sen blev de att åka vidare till min moster och kusin. ooch jag har världens sötaste kusin! haha. jag och min moster bakade chockladkola och hennes man ochmin bror köpte en grann. på kvällen såg vi på tv och la elliot. hade lite svårt att sova på kvällen med de fick gå. på morgonen var de ju jul och alla kom vid 2 underfär, vi åt jul mat, uuusch vad jag hatat! haha, men efter rätt är ju alltid godare. risalamalta? vene hur de stavas men men;). fredrik fick mandeln 2ggr. hahah.  jultomten kom oxå på kvällen, niccce. då fick jag: presentkort, smink, klädder, locktång, hårplås, pengar och lite mer saker (y). när alla var klara så åkte vi till morfar en stund, fick presentkort.
vi var där ens tund sen åkte vi tillbaxa till min moster och sov. dagen efter så  gjorde vi inet så jätte mycket, så vi åkte hem. de tog 1,5h i snön. ååh hata snö. isf när de är så är mycket o: när jag kom hem så åkte jag till jenny och frida och sov där.

jag kom ditt vid halv 8 och vi gjorde inte så jätte mycket men kul vare ändå. hahaha jag och frida sov i fridas rum och jag kunde verkligen inte sova jag bara skratta, och frida kunde inte häller sova då.
så vi sonamde vid 3 typ. haha vi skulle upp halv 8 för att åka in till stan och shoppa på mellandagsrean(y).
bussen gick 09.20 och när kl var kvart i 9 så kom jag på att jag hade glömt pengarna hemma så vi sprang/gick hem. men när vi var vid dalliden så kom mamma med dom, så vi gick på busshållsplaten vid dalliden. jo, men då så var bussjävlen fösenade 15-20min.. fyfan säger jag bara, vi stog i 30 min och väntade på de jävla bussen. kallt säger jag bara.. aja, när vi kom till stan så blev allt bättre, vi gick till mitt i city först och handlade sen gick vi runt på andra afärer. kl var 3typ då kom pappa och körde hem oss. jag köpte: 2armband, ett hansband, en väst ett har jeans taights, 2 koftor, en svart tröja, en parfym och sen vare nåt mer. hhaha. lyckat vare iaf(y).
ilooooooooooveyou grils.

andradecembertjugohundranio.

kan inte förstå att det är december och snart jul?  jävlar vad tiden har gått så fort den sista tiden har gått skit fort?
det har varit frost hela dagen och kommer förhoppningsvis ligga kvar över natten. har inte kunat blogga på länge, för om ni kollar mitt shema över veckan och nästan vecka med prov så ser ni.
sitter hör med engelskan tills i morrn, känns bra? haha. måste sova snart oxå för de är skola i morrn(n).

HAPPY-LEONA LEWIS.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu