Helg på lugnet

Igår grillade vi hos morgan och åt efterätt! Kollade hockey och myste, tråkigt med förlust menmen..runt tio åkte jag och fredrik till min moster och kusin och sov där.

Idag har vi varit inne en hel den för de blåste så kallt, men vi var iväg och klyvde ved iaf! Fikade x2 innan maten, bra där! Mina kusiner och morbror från norge kom en sväng och hälsade på, inte varje dag man hinner se dem! Hann plocka lite vitsippor innan vi åkte hem oxå! Hihi vårkänslor


New in

Tre plagg från h&m, love it


Schooooool

Fredag- sitter i salongen och grejar, har dock ont i magen och mår lite illa. Får se hur de kommer gå. Ikväll åker jag, mamma och fredrik till moster hälsar på över helgen, mysigt!


Frukost

Onsdag-sitter bränd vid köksbordet och äter. Ska cykla till skolan snart , puss


värmen är här för idag

I söndags övningskörde jag för första gången, woppwopp! Satans vad svart det var att starta bra, trode de var mycket lättare. Fick några kärningstopp..hhihi. Medans jag var ute med pappa och körde så var Fredrik inne och lekte med anton, han fick stryck av anton som är fyra, kom igen ;-) ! Reesten av söndagen myste vi vid Tv.

Måndags var jag på frisörvisning i skolan, coola frisyrer men inget jag skulle trivas i ! Hann att at kort på kalsskamraterna iaf:


Idag har jag varit i skolan, åt på stan med Emma också, rikigt gött! Slutade två och kom hem kvart i tre. Har inte gjort så mycket men guuud vad varmt det är! Vill ha en rikig bakkong nu så man kan sola lite. Får åka till solariumet och skaffa canser ist.. Ikväll blir de träning och GCB på Tv, längtar! 


Call my mabye

stress&oplanerat-Hade fullt upp heladdagen, efter skolan fick jag ta snabbaste tåget hem så jag hann gyma med sofia. Sen fick jag be pirre köra hem mig så jag kunde packa om och byta om, sen gå och köpa fräg och gå till tåget som fick tio i fem.. STRESS!! När jag kom till stan, fick jag springa till bussen som skulle till pappa. Möte ävnen upp amanda och sofie som skulle med, panik. När vi kom hem så skulle vi göra slingor, och någon idiot hade plockat ut hättan ifrån packet, men de stoppa oss inte! Vi tog en tunnplastpåse, jojo det funkade! Håret blev ljusae som jag vill ha de. Direkt när vi hade blåst mitt hår gick vi ner till hockeyn och kollade J20 match. Färjesta-frölunda, 4-0 till frölunda. Sen ringde min bror mig och hade glömt nyckel hem, så pappa fick kör mig hem runt tio på kvällen för att vi skulle lämna nyckel. Och när vi kom till kil var de ju ''protest'' på storgata, så var ju tvngen att kika! Emil och gustav hämtade upp mig så åkte vi och kolla, sen köpte mat. Kom hem ett och somnade som en stock! 


Idag har jag spelat match mot mitt gammmla lag sunnanå, visst med 8-5. HÄRLIGT! 
Efter matchen kom fredde då gick vi och handlade och sen laga mat. myss♥


Uuuunderbara väder!

Sitter ute i skolan och myser i solen! 16grader och jag mår! Bara en lektion kvar och sen drar jag hem till älskling <3


Jag är så lycklig av att vara din, F♥

Tisdag- UNDERBART MED SOVMORGON TILL 12!! åh så skönt att sova ut, äta frukost i lung och ro. Sen bara ta cykel till skolan i de fina vädret och ha två timmars lektion, bildpass! Sätta i hopp bilderna och måla lite på ett collage. Sen gjorde jag en bokrecentlion som jag missat. Åkte hem och lagade mat och busade med småbröderna, goda! Imellan halv sex till halv sju tränade jag innebandy, bara en timme för min tränare skulle på hockey. haha... 
Nu ska jag plugga lite engelska och äta mat! 

Imorgon blir de sovmorgon igen, mummmms. två lektioner sen dra jag till freddeeeeponnnkeen ♥

Bikini fint!


H&M

kiss it better

Tisdag- Idag skulle vi gå runt på stan och fråga om vi kunde ta kort på männikskors frisyrer,
ganska pinsamt om jag ska vara ärlig! Men men, vi fick en hel den bilder på tjejer och killar i olika åldrar.
Åkte hem med tre bussen och åt, sen kom matlinda och så skulle jag klippa hennes toppar.
Klippte mig i frigret oxå, good jooobbb!! Nu ska jag plugga sen dra och träna, hörs i morgon! puss

JobbJobbJobbJobbJobbJobbJobbJobbJobbJobbJobb


Måndag, underbart att vakna upp brevid min älskling! Gick upp till skolan, klarade mig igenom hela skodagen utan att somna, woppwopp. Sen drog jag till jobbet efter skolan och grillade korv och marsmellovs? Kul att man blev ner dängd av 6åringar på ''kom alla mina små kycklingar'' och jag var klyckligmamman....... smuttig och luktade rök när jag kom hem, bara hoppa i duschen! Natti världen♣

Jag har världens bästa pojkvän.

Åh, så himla god pojkis har jag, satt och grina till inlägget han hade gjort. Han fick gå och pussa en gråtfärdig flickvän när han kom tillbaka till mitt rum. Att umgås med han är som att vara i en saga, allt är så bra! Jag älskar han så himla mycket! ♥



































-Idag har vi myst i sängen hela dagen. Inte orkat gjort något, men de är ju söndag och då äre de okej att inte göra något, iihhihi. Nu ska vi sova, bästa som finns att sova brevid min fredrik!

Min kärlek till dig, Sofia

Tänkte försöka förklara lite hur mycket du betyder för mig, Sofia. hur stor del av mitt liv du har. Och framför allt hur stor plats i mitt hjärta du har. Kan ju börja med dagen jag träffa dig, mitt livs bästa dag. Då mitt liv förändradet totalt, och ska jag vara ärlig. Så visste jag, att dig kommer jag bli stört kär i. Idag sitter jag här, lyckligare än någonsin. Du har verkligen förändrat mitt liv, Sofia. Det är du som gör så att jag går upp ur sängen på morgonen med ett leende. Det finns inge bättre än att vakna upp brevid dig, kanske isåfall somna brevid dig. Jag snackar om dig, min flickvän, det bästa jag har. Du är nog den bästa tjejen som finns på denna planet. Inte nog, utan du är. Om det fanns ett ord som förklara hur mycket jag gillar dig, så hade jag sagt det ordet för längesen. Men det finns inte ett sånt ord, tyvärr. Så jag får försöka att förklara. Du är mitt allt, räcker det? Gud nej, inte på långa vägar. När jag ser dig, så ser jag en perfekt människa. Så vacker, och för och inte prata om insidan du har. Bara den är guld värd. Ditt leende kan förändra mig dag. Jag trodde verkligen inte det fanns en så bra tjej som dig. Du är verkligen min drömtjej. Du är perfekt, från topp till tå. Du visar mig vad kärlek är, varje dag. Jag tröttnar heller aldrig på dig, inte vet jag varför. Eller jo, det vet jag. För du är helt otrolig bra. nästan för bra för att vara sann. Jag hoppas du orkar stå ut med mig ett tag till iallafall. För jag kan stå ut med dig huuur länge som helst . Världens bästa helst enkelt. Önskar att jag fann ord för hur bra du är, men jag gör verkligen inte det. så jag hoppas att detta räcker för att försöka få dig att förstå hur mycket du betyder för mig. För det är sjukt mycket.
Jag älskar dig, Sofia
Det var allt för mig, over and out!                                                                                              /fredrik

Vet inte riktigt varför

• Dag 14 – Smeknamn jag har och varför.
Alex- pga mitt efternamn och det är lättast att bli kallad på planen eftersom de inte är vanligt , vilket sofia är. Soffipropp- Kommer nog ifrån att mamma alltid säger de. Fia- För att jag heter sofia kanske, haha. Sen finns de massa mer som inte har något speciell anledning :-)

• Dag 15 – Min favoritresa.

• Dag 16 – Det här får mig att må bättre.
• Dag 17 – Det här får mig att gråta.
• Dag 18 – Mina rädslor.
• Dag 19 – Någon/några du alltid har roligt med.
• Dag 20 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med...
• Dag 21 - Någon/några som går dig lycklig.
• Dag 22 - Bästa nyårs minnet

oh baby you need some rockin' roll



Ferre hos efa igår, trevligt att träffa kompisarna man inte hinner med annars. bra fredag! IDag ska min pojke komma hit, alltid mycket bättre! ♥

Påväg till krinsinehamn

Sitter på bussen med freddeponken som sover, roligt! Ikväll hoppas jag på en massa mys, om jag inte somnar ifrån som vanligt? Hihi wopp wopp


Klipp klipp

Nu har vi äntligen börjat att klippa hela huvet i skolan. Var efterlängtat! Gick rätt bra, men redan gjort de där några gånger innan eftersom ja fick lära mig de på praktiken.
Nu ska ja äta nåt gott och sen dra på träning, ikväll kommer gooosen min <3


Love


Prove you wrong

Tisdag- tränade jätte mycket till provet idag, och sen när jag väl skulle göra provet förstog jag inte något. Inte en enda fråga låsanade, förstod ingen fråga. Blev ledsen, gav upp och gick. Blir så trött på lärare som inte har tiden att slitta med en som har svår dyslexi och måste ha muntliga för att kunna ge ut sin kunskap. Blir bara så ledsen och iritterad .. men dom tur var slutade vi efter den lektionen, runt lunch. Drog med julia och Sofie och åt mat på stan. Kollade lite kläder och så. Vår känslorna var på topp!! Så varmt och härligt, så när jag kom hen gik jag och sofia ut och powerwalka i en timme. Myspys, nu ska jag snart till bussen för att åka och träna.
Håller tummarna för att de ska gå bra. 
Putttaaaar med läpparna, heheheh :P:P

Tvärt om


Efter- före-bild. 
Inte så stor skilnad men de är bara början, de syns mer framifrån dock. Ska lägga i mer färg där snart så har ingen bild än. :-)

Melodifestivalenmys med älskling

Lördag.

seg mobilupptatering

Något jag glömt bort

• Dag 13 – Detta ångrar jag.
- Finns mycke tjag ågrar, som att jag kanske skulle ha reagerat bättre i vissa tillfällen. Att kämpat hårdare när jag strävar mot något. Träffat på fel kille för många gånger, blivit utnyttjad och såg de för sent. Men allt som hänt, påverkar nuet. Så allt som hänt, även de negativa gör mig till den jag är nu. Så de är skitsamma


• Dag 14 – Smeknamn jag har och varför
.
• Dag 15 – Min favoritresa.
• Dag 16 – Det här får mig att må bättre.
• Dag 17 – Det här får mig att gråta.
• Dag 18 – Mina rädslor.
• Dag 19 – Någon/några du alltid har roligt med.
• Dag 20 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med...
• Dag 21 - Någon/några som går dig lycklig.
• Dag 22 - Bästa nyårs minnet.

Tillsammans kan vi göra skillnad

Jaha, då sitter man här med en skål fruktsallad och läser på datorn. Märkte nyss genom min bror att de där med kony inte är sant? Hmm.. Jag tror att alla har egen åsikt om de där, men efter läst om att de är fejt, vet jag inte vad jag ska tro längre. Tycker allt är rikigt sjukt bara, och för er som inte orka se hela filmen. Ta en slutsats och sen läs denna sida :http://www.hannafriden.com/politik-samhalle/sluta-sprid-konyfilmen-invisible-children-bakom-filmen-gar-inte-att-lita-pa/

-Nu är de svårt.


Kolla och sprid vidare

Nu ser man hur små ens enga problem igentligen är.


När tårarna faller

Förlåt igen för att jag inte bloggat något. men om jag ska vara ärlig så har jag mått dåligt, vilket jag faktiskt gör nu med. Jag orkar inte nåt, inte sugen på att spela innebandy, fokusera på skolan, va nyttig eller nåt. Just nu vill jag bara ligga under täcket, äta nåt gott och kolla TV med min underbara pojke. Han är den enda som får mig att må bra, han är ljuset i mitt liv. Det kanske låter larvigt, men det är sant, han är det. Visst mina kompisar är guld värda också, men det är fredrik som får mih att gå upp på morgonen. Sen hoppas jag verkligen att min energi kommer tillbaka till att göra saker. Och att det löser sig på familjefronten. För jag tycker det är jobbigt att vara hemma hos pappa, pga hans "fru" . Jag känner mig inte "hemma" utan vill bara försvinna, fast jag vill träffa min pappa och umgås mer med han. De suger att livet ska behöva vara såhär, i ca 6år har jag stått ut med detta, utan någon ändring.

Förlåt, men behövde verkligen få ut detta. Imorgon ska jag försöka att lägga en upptatering på håret. Godnatt


We

Filmen igår var helt sjuk, förståd den inte rikigt. Så jävla ävklig och läskig, men den slår inte paranormel activicti filmerna! Skulle vara lite jobbigt att somna igårnatt trodde jag, men de var de inte. Idag ska vi mysa sönder för jag är lite halv sjuk igen, blir att spela kort och spela spel förhoppningvis ikväll! Gooosiiigt.

Kolla vad duktig jag var igår, hihi


something i most have

Gina tricot

I want something i need, something i tell myself i need. Something i want, i need everyting i see.

Fredag- sitter på tåget hem till kil, har sovit hos martine. Igår gjorde vi tacos och myste vid tv. Sen passade dom en råsöt bebis vid namn Viking! Martines kusinbarn. Sen när han åkte hem så drog vi till hennes stall och fixade åt hästen annie. Sjukt mycket ansvar man måste ta på sig hela tiden när man har häst, skulle aldrig klara de!
Ikväll kommer älskling, vi ska gå på bio. "the devil inside"


Minnen.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu