perfect for me.

23/11-10. idag har jag varit hos loggopeden hela dagen, gjort en massa tester för dyslexin och så. de känndes rätt och skönt att få prata ut hur jag känner i skolan med henne som jobbade med mig då. på lunchen införstaffade jag mig ett armband och 2örhängen, mamma betalar (a.  hihi. efter vi var klara hos loggopeden, åkte vi och hämta jonte som slutade runt 3 när vi var klara. vi åkte hem, på den lilla vägen somnade jag 3gånger, och direkt när jag kom hem somnade jag i 2h, skööön..t! vaknade upp med att maten var klar. tacos.mumma! efter de åkte jag till innebandy för att ta lagkort, åkte hem sen. för känner mig opigg och kraslig än, inge bra deta.. nu har jag duchat och pluggat lite hkn.. och gjort bild läxa i SOn, vi skulle göra en himuisk gud. de gick väl så där, ahha.  nu sitter jag i mitt rum och funderar på att kolla om alla sesonger av one tree hill för fjärde gången? eller kolla prisenbreak? hmm...


artondenovenbertjugohundratio

sov hos jenny & frida inatt för vi hade inställd syslöjd så började halv 11, skönt! fast de var inte så lätt att somna för jenny hade somnat och tog upp hennes lilla säng, helvete vad hon är jobbig att sova med! förlåt jenny :$.. hade bara ett par lektioner idag, hade matte prov sista, hann inte klart för jag hängde upp mig på  pythagras sats eller vad de heter.. så har pluggat lite på de,för att fortsätta i morgon! kul.. efter skolan gick jag till pontus, var länge sen jag träffade han nu, fick åkte och hämta hanna i fif för hon praoa. sen körde hem henne till dom så åkte vi till gh och åt lite mat, efter de åkte vi till fagerås å tvätta bilden, undrar mer om jag blev tvättat.. tack pontus.. var go och kallt och blöt efter vi var klara! sen körtde han hem mig och han och johan åkte till stan, jag åkte iväg på träning, cykla aldrig med en bäng som väger 5ton på cykeln,.de går inge bra.  lovar..

vinter?

min vän sebastian sa till mig att börja blogga igen, hade nästan glömt bort att jag hade en blogg.. haha. vet inte om de är bra eller dåligt att jag ska försöka ta tag i bloggen igen? vi får väl se. något som känns mindre kul är att de är vinter eller? på bra väg iaf, uusch vad jag ogillar de! snö och kyla, de är inte de jag tycker om direkt. de enda som är mysigt med vintern är när man kan sitta inne och mysa till en film med ljus och varm oboj, och kolla ut på snön. känner mig himla stressad över gymnasium val oxå... vill gå frisör på nobel men har inte betygen p.g.a dyslexin, vi får se hur de blir. ska iaf till på torsdag och kolla. känns bra eftersom jag är den ena från våran skola som ska ditt och vet ingen annan som ska söka frisör heller.. min mamma har iaf varit och är helt underbar som har ringt runt till skolverken och alla såna grejer för att jag ska kunna gå frikvot. om ni inte vet vad de är så är de för såna som har något preblem så man kan skriva in ett slagt cv tror jag de heter, och berätta att jag är en muntlig person och grejer om dyslexin.  alla var suger taggade på att ta tag i de, till vi kom till våran skola, heregud vad dumma i huvet man får vara, jag får söka frikvot om jag skulle ha problem med att få kompisar eller om min skolgång hade gått dålig för att min mamma hade dött typ, ärligt blev så arg. så jävla fel.. mamma har ringt idag med, medan jag luggit hemma och varit hängig, blev ingen skola för mig idag.
för er som inte vet jag jag nyss gjort om rummet, de blev så här:



lite små saker kvar att fixa men nästan helt klart, är super nöjd!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu