Varför längtar du till den dag då du ska fylla sju? 
Varför skynda på när den tiden snart är här ändå 
och det liv som du har alla tusentals dar passerar, på ett litet kick. 
Så mens ditt hjärta slår an, passa på om du kan, fånga varje ögonblick.

Första gången som du ska hålla nån i hand 
Första gången som du ska kyssa någon man 
Första gången som du är 
riktigt kär  
Första gången som du ska falla ner i gråt 
Första gången som du ska tigga om förlåt 
Första gången som du är 
hopplöst kär 

Den dagen är snart här



Sjuk osv..

Söndag, vaknade upp hos hillevi i morse för vi hade varit ute i arvika igår ikväll så sov hos henne. Saken är den att jag vaknade upp ännu förksyldare och med ÖGONINFLAMATION !! fyfan vad jag hatarmitt liv, ser inge typ och de svider som fan så ska lägga mig i sängen och döö lite ! Brb

Halloween

FREDAAGG!!! Skönt att man är sjuk å hängig, men de stoppar en inte på halloween! Nu ska ja äta, fixa mig sen dra till sarah för lite förpartyy, sen drar vi vidare. Myspys! Ha en jätte bra halloween! :-)


Rekomenderar ej!!

Torsdag- Skola idag, slutae dagen med matte prov som nog inte gick så bra.. förstår inge jag. slutade kvart över tre så tog bussen till stan å kika lite med sofie och emma. sen åkte jag och emma hem till mig en sväng å lekte med lillebror, emma förslorade på mariokart! haha så dålig ;-) Sen kl 18 blev de bio med eliaas, vi såg Paranormel activity 3. ÅNGRAR DE NÄSTAN!! FYFAN VILKEN LÄSKIG FILM!!! Jag skakade, å skrck, skvatt å grinade åt den filmen fyfan.. Rekomenderas ej !! haha:)

Kläderna som jag tar på festen i morgon, pirat blir!!

Förstår ingenting

Onsdag 26/10-11. Skönt med matte prov i morgon, eller? Nej för jag fattar verkligen int ehur jag ska klara de, så svårt. och ändå läser vi bara matte A? Känner att jag borde plugga,  men vet inte hur jag ska göra de, de vill inte fastna rikigt.. sen är jag trött efter tränigen så kommer bara somna omjag ska tänka matte.. Kulkul, går och cutar mig lite i armen, brb...




3timmars matte.

Tisdag- 25/10-11. Skönt att börja morgonen med 3timmars matte, fyfan va jobbigt de var!Men som tur var slutade vi halv 1. När vi slutade drog jag inni, linnea och elise upp till stan å lunchade på donken. mumms! Tur att man har träning kväll iaf haha ! Sen kollade vi runt lite på halloween kläder osv. Köpte mig ett par jeans oxå, efterlängtat om man säger de så :-) Nu ska jag leta upp lite saker till halloween kosdymen och föröska svinga mig sjäv att plugga. Ikväll drar jag på träning, och hoppas på att en ny klubba följer med mig hem, eftersom min gick av..


Ajaj

Måndag 24/10-11. Usch kl är nu tjugo över sju och jag ska snart gå till bussen.. usch, känns som jag inte sovit inatt och sn mår jag skit illa, trodde jag skulle spy förut. Så får se om jag klarar av skolan idag eller ej. 

Jag just nu, heheheh.

Kan inte sluta lyssna

Coffey Anderson – How Great Is Our God
Coffey Anderson – You Are My Strength
Coffey Anderson – Here I Am To Worship
Alla på samma album är underbara.

Vinst, äntligen !!

Söndag 23/10. 
SÅÅÅJA!!! Fan vad skönt, äntligen en vinst och tre pinnar till Sjöstad! Matchen spelades mot Lesjöfors/Filipstad U och den slutade med 5-3 till oss. underbart, nu ska vi forstsätta såhär tycker jag. De gick rikigt bra idag och alla sepelade kanon bra! Såå bara att tagga till å tränna nu i veckan, för till helgen tar vi uppehåll underlovet. Ska bli lite skönt med uppehåll och vila upp sig lite, hihihi. 


Simkort....

Lördag 22/10. åååh kul, vaknade upp och märkte att mitt simkort hade krachat, hade ingen buss/tåg eller stjus att komma in till stan å fixa de. och i kil hade de stängt, eefter tårar å ilska ringde min låsaspappa upp dom på expert å fick en att komma ner och hjälpa mig. Fick ett nytt simkort med samma nummer på fem mintuter, mirakel! hehe. Nu har jag nyss fixat mig ska packa klart för att ikväll åker jag hem till pappa i stan å sover där. Ska oxå träffa märtha en sväng snart, puss på goa henne. Världens bästa tjej !! ♥

Skolkort

Fredag 21/10-11. Skolkorten har kommit. tjohoo... fast ne.
HVFRI 11


2011.

Dyslexi

Lägger upp ett gammalt inlägg igen.
Hej! ville bara berätta för er som inte vet, jag har dyslexi. De innebär att jag har svårt att läsa,skriva osv. Därför ser jag oftast inte mina stavfel, utan skriver saker/orden som jag tror de stavas. Kan oftas bli helt konstigt för er som ser felen direkt, men som sagt jag ser de inte. Hoppas att ni överlever att de är lite fel här och där!
Pussss

Äntligen!

Äntligen har mina smyken från Style By Tyra kommit!




Men som ni ser på första ringen så fattas de en ''diamant'' så ska skicka tillbaka den och be om en ny! :-)



Behövde städa rummet

Kände att de va dax att städa rummet lite!
Före:


Efter:


Lite skillnad iaf? :)
Såg att jag hade med ett dockhuve, de är för att jag går frisör så jag över på den, ifall att någon undra haha ! ;-)

Skoltrött redan

18/10-11.
åååh... Redan skoltrött!! Eller inte lika mycket som jag var i nian & åttan, men skoltrött är ja. Hatar att gå upp tidigt. Specieellt när man måste ta bussen halv åtta och börjar nio... de tar en halv timme med bussen, tjoohoo.. Och idag hade jag gått upp halv sju å stressat i mig smörgås osv.. så visar de sig att min storebror ska ha bilen så jag kunde åka med han. Kul att jag fik reda nu,.. hade de sagt något igår kunde jag fanimig sovit längre :( Så om en halv timme drar vi till skolan, hoppas verkligen att bilen startar nu hahah !!

King


chalottenberg

Söndag- Ledsen att jag inte hann blogg något igår om matchen eller om vad jag skulle göra, men jag åkte tidigt till chalottenberg till Martine! Så får kortafatta mig lite nu ist. Matchen blev förlust med 5-2 tyvärrr.. Vi spelade bra men de räkte tydligen inte. vi kunde säkert funnit om vi inte haft tards till dommare som aldrig hade dömt innan, dålig still att ta upp ett par dommare som aldrig dömt innan till en Div 3 match. Borde inte vara acceptapelt, eftersom de vågade inte blåsa eller något. dommarna var alldesles för osäkra. Aja, hoppas nästa match blir vinst, för de är vi värda! Och som sagt igår åkte jag tillChalottenberg till Martine, vi fick på köpcentret å shoppa lite, sen åkte vi till stallet å tog in hennes häst. Sen köpte vi pizza å myste till film med massa godis! Sov där, sen kom mamma så åkte vi hem runt halv tolv. Bra Lördag. 
Och nu ska jag plugga lite, prov i morgon, och jag har inte hunnit plugga något!! ååh.. ågrest!! Önska mig lycka till ;-)
Grejerna jag köpte igår!

Skjorta från Bik Bok


Örehängen från Ur&Guld

En Döskallering från Glitter

taggar match


Tingvallahallarna-stavdal arean, 20.00 Mot Vålberg, kom igen nu sjöstad !!!

fighting på sexan

21.00 -sexan = Fighting. Snygga Channing Tatum i huverollen, mummms♥




Önska man kunde räcka till mer

Tjoho, torsdag och snart helg. Skönt, men mindre skönt med prov att plugga på under helgen. Fick nyss instuderingsfrågorna på ''håret'' som vi ska ha prov på, på måndag. Inte driekt jätte lätta, så nu ska jag försöka ta fingret ur röven å leta rätt på svaren. Önska mig lycka till!! 


Måste skriva ner de

Jag orkar inge mer, dom senaste två dagarna har jag mått skit. Orkar inte med orättvisa, stress, folk som knäller, kaxar och en folk som kräven en massa men man får ingen ting tillbaka .Jag vet inte vad jag ska skriva men måste bara trycka lite på knapparna för att tänka på något annat. Få ner lite av mina tankar och bloggen blev utvägen. Saken är den att man kan lägga på ett leende, låtas må bra, skratta och vara glad fast egenligen må skit. Men för de mesta mår jag inte dåligt, men nu gör jag de. Tänker inte låsas att jag mår bra när jag inte gör de, men om jag skrattar eller leer, menar jag de. jag fejkar inte sånt. Tycker oxå de är helt fel inställning av folk som inte står för sina handlingar, lyssnar på rykten och lägger skulden på andra. Och har du nu ett rykte tex, ta vara på ditt rykte och ändra de. Vissa att du inte alls är sån person om de nu är falskt? Gör de aldrig värre än vad de redan är. Ni behöver inte ha läst detta, kommenterat eller något annat. Men nu har jag iaf skrivit ner vad jag känner så de känns lite bättre. För de är vikigt att prata om sina känslor, både killar och tjejer.

Melissa Horn – Jag saknar dig mindre och mindre
Melissa Horn – Hanna
Melissa Horn – New York
Melissa Horn – Vår Sista Dans
Får länka låtarna, för de funkar just nu inte att lägga upp vidorna på bloggen. Vet ej varför..

En dag med Hillevi

Tisdag- Ledig från skolan, så drog till stan å kollade kläder med hillevi ist. Sov till elva och tog bussen runt ett. Hittade en tröja och en halstuk, inte mkt med alltid något! Sen tog vi bussen hem till mig på Färjesta runt halv 5, käkade lite mat och pluggade. Sen hade jag träning vid halv åtta så då vare bara att hoppa på bussen till träningen. Nu sitter jag och pratar med hillevi på skype, goding hon ! Ska läsa lite sen, ''I taket lysser stjärnorna''. Grymt bra bok, redan läst den en gång så jag rekomenderar den starkt för er som inte läst den boken. Godnatt på er så länge!




Bilder från idag, letade hallowen kläder !

Rihanna – We Found Love


Tjejkväll

Lördagmorgon. mm, skönt att somna tidigt igår, va så trött! Men nu har jag laddat batterierna och ska tagga för ikväll blir de tjejkväll med goa töser från kil, De gillas !!

helg

Fredg, äntligen helg ! De va längtat vill jag lova! Skolan idag fick fortare än vanligt av någon konstig anledning? hmm. Efter skolan tog ja bussen ner till torget å möte upp världens goaste bästa vän Märtha. Saknat henne, så var rikigt skönt att se henne igen, allt känns så bra när man är med henne. Dock han vi bara träffas i ca två timmar.. Vi fikade på Waney's och pratade ut lite ! Nu sitter jag henne å har ånest för att jag inte orkar öva på parmanentt eller glosorna i engelskan, eller går ut å springer..masssa saker ! Få se va som händer ikväll, hoppas på något spontant! :-)

En helt vanlig dag i tvättstugan på skolan

Powerwalka

Nyss varit ute och gått på hölja med mamma, usch va skönt de var ! Dock sträckte jag mig i går på träningen i högra låret/höften, och nu i vänstra. Tjoohooo va kuligt..




fel buss


Ojoj, nu är de redan torsdag, veckan har gått rikigt fort ! Idag har jag varit på gymnasiumforum i montern ''hantverks pogramet frisör'' Vilket var ganska roligt, fick se vilka som var intresserade av de osv. Kom några killar oxå, blev ganska förvånad! Men vet inte om de kom för att vi hade gratis godis klubbor eller om de var för att de var faktiskt intresserade ;-) Jag och Linni stod där ifrån åtta till elva, sen skulle vi ta bussen till skolan, och då skulle vi ta 4:an. Så kom fyran, eller jag vi orkade inte läsa vi såg bara siffran och sprang på bussen. Skit kul att busschaffisen ändrade efter vi hade gått på till 2:an och vi kunde ju inte veta de? Så helt plötsligt när vi satt på bussen kändes de att vi var på väg fel, och vipps så var vi på kronoparken! Sen universitetet och då stannaed den å jag frågade han som körde vart bussen var påväg? han svarade : ''mjölnartorpet?'' Men de var ju fyran sa jag då. ''Då sa han nejnej detta är ju 2:an'' haha då fick vi lite panik så vi hoppade av och som tur var kom 3:an så vi hoppade på den, kom nästan försent till lektionen men vi förklarade allt för läraren som bara skratta åt oss :-) Nu ska jag kolla lite på engelskan och sen sova ! Godnatt! :-)

helg

Kort om helgen:
Fredag-Efter som vi hade studiedag så åkte jag ner till min gammla skola å köpte en otroligt saknat bagette från cafeterian där ! haha. Sen åkte jag till Elona å myste med godis å såg gossipgirl. Senare så drog vi till Carl på lan haha.
Lördag- Arvika hela dagen/kvällen. !!
Söndag- match mot edebäcks a-lag. Förlust med 5-4. Dommarna sög, men men. Tar dom nästa gång!! 


-
Lite saker jag köpte på arvika marten !


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu