trööööööött.

trött, alldeles för trött, för trött för att vara vaken, men kan inte gå och lägga mig nu, nej nej. jag är trött skriv upp de nu allesamans. har ett bra liv.


bjuder på en söt bild på min kusin, tyckte den passa in.

avatar.

kunde värkligen inte sova på kvällen till fredagen. vi har varit lediga hela veckan till fredag så sjukt onödigt att gå en dag. aja sov morgon hade jag iaf(y).  skolan gick ganska fort, slutade vart över 3. jenny följde med mig hem efter skolan, vi åt pannkakor ioch gjorde i orning oss för bio. jennys mamma kom och hämta oss och körde om till station och där var de ovanligt mycket folk. hahahde var fullt av folk på den lilla stationen i kil. (n). gissa vad? bussen till karlstad kom försent igen. bara 10min denna gången. HATA VÄRMLANDS TRAFRIK BUSS. när vi kom in så träffade vi robin och linnea, dom skulle ocå på avatar. vi gick och köpte pocorn och kola och gick in till salongen. haha robin och linnea satt över oss och sa att dom skulle kasta popcorn men dom had eigen som dom böja kasta lite småt godis. hahah, när de hade gått en timme eller nåt så var min och jennys kola slut så vi gick och köpte och vi satt ju i mitten typ så alla kollade skit surt på oss, hahhahah. sen tror jag att jag trampade på någon ;$. sen kom vi tillbax och och då skulle vi ta ut sugröret från den andra kolan till den nya och då rev de så de lätt som någon fess, så vi brött ut i skratt. bion var i 2,41 timmar. den var lång men skit bra! verkligen en film att se.


nyår. 09-10

nyår.de börjad med att jag gick upp vid halv ett och duschade, jag åt lite frukost och sen gjorde jag i ordning mig. jag packade ner lite klädder och sånt som jag skulle ha med till felicia.när kl var halv 3 så fick jag stjus av mamma till henne. där var jenny och frida redan, vi såg klart på en film som dom såg på. när den var klar så skulle dom duscha och göra i ordning sig så dom var äl klaar vid halv 5. då började vi duka och göra i ordning till kvällen, vi gjorde en kladdkaka, skit gooood!

sen gjorde vi kött och potatisgratteng(stavning).
allt är dock inte med på bilden.


sen när vi hade ätit så gick vi och kollade på film. paranormel activicty. andra gången jag såg sen men fyfaan vad rädd jag var. haha men frida? du var nog mest rädd, haha fan vad du skreck:D. haha vi kan inte häller se klart så de fick vi göra nästa år. (hahah) kommer ni ihåg?;) sen gick vi ut och vänta på 2010. vi var ute en kvart innan och sen skulle vi öppna flaskan och då fick vi inte upp den så våra händer var grymt röda, jag skojar inte. kl var nån min över 00 och då hade vi höllt på i 10 min med en jävla flaskan.. så felicia tog den och slog den i baken så de gick i sönder, ahah ja de bara spruta ut så vi fick kanske en droppe var. bättre än inget iaf(y).

innan.

efter.

vi tänder några små raketer oxå sen gick vi in igen. kalllllt. (n).

alla sov hos felicia på kvällen oxå. mysss. aja, nu vet jag inte vad jag ska skriva men aa, hoppas alla hade en rigtigt bra nyår som vi hade. tack för ett förbannnnat bra nyår brudar! 
och gott nytt jävla år(L)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu